To je to što me zanima!

Izumio ljepilo za vaginu kao zamjenu za tampone i uloške

Kiropraktičar Daniel Dopps predstavio je svoj izum za žene - vaginalno ljepilo koje bi trebalo one dane u mjesecu učiniti "čišćim i zdravijim". Reakcije su uglavnom negativne
Vidi originalni članak

Američki izumitelj dr. Daniel Dopps iz Wichite u Kanzasu, patentirao je ljepilo za vaginu 10. siječnja ove godine, piše britanski Telegraph. Riječ je o proizvodu koji lijepi vaginalne usne i zadržava menstrualnu krv u tijelu do trenutka kada žena treba mokriti.

Na svojoj LinkedIn stranici napisao je: 

- To je prirodni spoj amino kiselina i ulja u formi ruža kojim se mažu vaginalne usne i pritom lijepi kako bi se zadržala menstrualna krv i urin u vestibuli iznad nje, gdje se nalaze vaginalni otvor i urinarni izlaz.

On smatra da njegov izum uklanja potrebu za tamponima i ulošcima.

- Ljepilo se rastvara s urinom, tj. pri obavljanju male nužde, a sva zadržana tekućina u tijelu izlazi van. Probajte razmišljati o tome kao da trenirate mjesečnicu - sve je čišće, zdravije, sigurnije i smanjuje se rizik od infekcija - pojasnio je motive stvaranja ovog patenta. 

Početkom tjedna Facebook stranica tvrtke Mensez Tehnologija je postala viralna, tisuće korisnika te mreže je s čudom i nevjericom počelo dijeliti sadržaj s njihove stranice i kritizirati proizvod zbog nerazumijevanja ženske anatomije, a neki su čak otišli toliko daleko da ga optužuju za mržnju prema ženama. 

Javili su se i ginekolozi i doktori opće prakse. 

- Proizvod još nije dostupan na tržištu, a do sad je samo mali broj žena imalo priliku isprobati vaginalni ruž - izjavio je Dopps za američki časopis Forbes i nastavio komentirati lavu reakcija na društvenim mrežama:

- Veliki dio LGTB zajednice, posebice lezbijke, su bijesne na mene jer sam bijeli hetero muškarac.

Facebook i Twitter stranice koje su početkom tjedna bile masovno posjećene, u ovom trenutku su zatvorene navodno zbog hakerskog napada na Twitter. Napad se dogodio nakon što je Dr. Dopps odgovorio na komentar na Twitteru:

- Ti kao žena si trebala smisliti bolje rješenje od pelena i čepova, ali nisi. Razlog tome je što su žene za vrijeme mjesečnice fokusirane na nju i općenito rastrojene, a to je čak četvrtina vremena u životu kad su žene daleko manje produktivne, nego što bi trebale biti - napisao je.

Za dodatne informacije o proizvodu može se posjetiti službena stranica Mensez Tehnologije, budući da ostali oblici internet komunikacije nisu aktivni.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Denis_napast 28.02.2017.

    I?nezgodan pokret,ljepilo popusti , ode čorba po dolini :)

  • Blue sea 26.02.2017.

    Kako to odlijepiti kad idem raditi one stvari... morat ću nositi razređivač ili aceton.. :))

  • Fenix7 25.02.2017.

    Čuj njega: žene su tijekom mjesečnice fokusirane na nju, pa su rastresene i manje produktivne. A to kaj su muškarci svaki dan fokusirani na nju? Nek smisli ljepilo za sebe i u laganim koracima odj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare