To je to što me zanima!

Jamie Oliver otkriva nove, brze recepte za razdoblje izolacije...

Od ponedjeljka na britanskom programu Channel 4, počinje se emitirati potpuno nova kulinarska emisija s Jamie Oliverom. U cilju mu je podijeliti s ljudima jednostavne recepte dok su kod kuće
Vidi originalni članak

Poznati kuhar Jamie Oliver, objaviti će novu emisiju o kuhanju na britanskom 'Channel 4' (Kanalu 4) s ciljem da pomogne svim ljudima koji su u samoizolaciji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Profesionalni kuhar bit će tu da pomogne gledateljima tijekom neočekivane pandemije i dijelit će jednostavne i povoljne recepte napravljene od osnovnih sastojaka koje bi svatko trebao imati u kući.

NEKOLIKO RECEPATA Mudro je imati konzerviranu ribu kod kuće: Sardine, tunu...

Potpuno nova emisija početi će se emitirati 23. ožujka, a svaka epizoda trajat će po trideset minuta. Emitirat će se radnim danom na programu koji će se zvati 'Keep Cooking and Carry On' (Nastavite kuhati i držite se).

Channel 4 otkrio je da je cilj učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi se stanovnicima Velike Britanije pomoglo da prođu kroz ovo teško i vrlo čudno vrijeme.

'Pridružite se Jamie Oliveru u njegovoj novoj emisiji gdje će nam pokazati jednostavne recepte, dati nam savjete i genijalne trikove, dok smo u izolaciji kod kuće' objavio je Channel 4. 

S obzirom da je 'cijeli svijet' poludio za paničnim kupovanjem, mnogo potrepština je nestalo. Pa su tako predmeti poput tjestenine, riže i kruha, bili poput zlatne prašine, ali na svu sreću, Jamie ima i za to rješenje. 

Gledateljima će ponuditi najjednostavnije recepte i savjete kako bi sami mogli kod kuće napraviti kruh i tjesteninu.

SAVJETI STRUČNJAKA Ove greške najčešće svi činimo kod pripreme obične tjestenine

Otkrio je kako kuhanje kod kuće nikada nije bilo 'važnije' nego što je to sada. 

- Ova će emisija biti prepuna lakih i ukusnih recepata u kojima može uživati ​​cijela obitelj - objavio je na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO (Ksenija Marinković): #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare