To je to što me zanima!

Je li riječ samo o ljetnoj romansi ili pravoj ljubavi?

Jasne želje i očekivanja od ljetnih avantura, manje alkohola te više razgovora sprečavaju žaljenje nakon kraja ljetovanja ili razvijaju ljubav
Vidi originalni članak

Prije nego što počnete flertovati sa zgodnim muškarcem pokraj bara ili na plaži, odlučite što želite - samo avanturu ili dugoročnu vezu. Ako ste samo u potrazi za zabavom, dajte mu to na znanje. Ljubavi i romanse lakše se rađaju dok ljudi nisu pod stresom zbog svakodnevnih obveza pa su na odmoru bezbrižniji, a time i raspoloženiji za zabavu. No nakon povratka u stvarnost sve se može promijeniti. Može vam se učiniti kao da je “veza” izgubila sjaj. No dajte si malo vremena kako biste saznali odgovarate li jedno drugom. Razgovarajte kako biste vidjeli imate li zajedničke interese i što želite u životu. Ako si ne odgovarate, ostavite uspomene na plaži. Također, ako vas daljina razdvaja od vaše novopronađene ljubavi, a oboje želite ostati u kontaktu, to možete učiniti redovitim pozivima, e-mailovima, SMS-ovima ili čak ljubavnim pismima. Tako ćete održati bliskost unatoč udaljenosti. No imajte na umu da to nije lako jer vrlo često strasti brzo izblijede kao i preplanulost.

LOKALNI "GALEBOVI" VREBAJU PO PLAŽAMA
Preplanuli lokalni muškarci s “pločicama” na trbuhu mogu se činiti kao ostvarenjem snova. No nemojte da vas zavaraju egzotičan naglasak i ljubazno ponašanje - možda mu se činite samo kao laka meta. Upustite se u avanturu samo ako to zaista želite te ako vas to usrećuje i zabavlja.

NE PRETJERUJTE S ALKOHOLOM
Velika je šansa da ćete na odmoru popiti malo više, no pazite da se previše ne opustite. Alkohol pojačava strasti, pa biste vrlo lako mogli “uskočiti” u krevet s nekim “čudakom”, što ne biste napravili dok ste trijezni.

AKO VAM JE SUMNJIV, VJEROJATNO LAŽE
Nemojte se odmah riješiti prijateljice s kojom ste na ljetovanju jer vaš “dragi” možda nije tako idealan. Ne želi li razgovarati o sebi, prijateljima ili obitelji te vam se čini sumnjiv, vjerujte instinktu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare