To je to što me zanima!

Jesen u military stilu: Naučite kako ga kombinirati sa stilom

Vojnički stil možete ublažiti lepršavim materijalima kao što su haljine ili košulje od čipke, a maskirne hlače pristaju i uz strukirani sako, ali i uz jednostavnu majicu
Vidi originalni članak

Ove sezone brojna dizajnerska imena poput Salvatorea Ferragama, Dries van Notena, Jasona Wua i modne kuće Burberry vratila su military stil na velika vrata. Oštri rubovi i precizni krojevi dobili su ženstvenu notu, a gumbi su istaknuti zlatnim tonovima, kako to predlaže Victoria Beckham. 

No s military stilom treba biti oprezan, zato što je toliko upečatljiv da može "preuzeti" kompletni look. Upravo je zato najbolje nositi samo jedan komad u vojničkom stilu, bilo da su to kaput ili hlače i kombinirati ga s neutralnim bojama poput crne, sive, smeđe ili bijele. 

Kako kombinirati jakne i kapute

Pravi hit ove sezone jest spajanje teških i laganih materijala, a isti efekt možete postići i military stilom. Tako se kratki kaput na dvoredno kopčanje odlično slaže s romantičnim čipkastim košuljama i skinny trapericama zato što će čipka ublažiti agresivni vojnički štih. Jednako dobro kaput izgleda i u kombinaciji s lepršavim haljinama i visokim čizmama. 

Dugi kaput kakav nosi Kate Middleton ili kakav predlaže Salvatore Ferragamo možete kombinirati s elegantnim kombinacijama i visokim potpeticama, ali i s print haljinama te visokim čizmama. 

Odvažniji seksi look

Victoria Beckham maloj crnoj haljini podarila je novi i odvažniji look. Haljina, iako u vojničkom stilu, savršeno naglašava liniju tijela i djeluje seksepilno. Takav tip haljine idealan je za hladnije dane, a sam je po sebi toliko upečatljiv da modni dodaci nisu ni potrebni. Haljinu kombinirajte s visokim čizmama. 

Maskirne hlače mogu biti ženstvene

Maskirne hlače odlično se slažu s casual stilom, pa ih možete nositi s jednostavnim bijelim ili sivim majicama, a za ženstveniji izgleda kombinirajte ih sa strukiranim sakoom poput Victorie Beckham. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • danyk 01.11.2012.

    zanimljivo, ima par baš odličnih kaputa! A Victoria stvarno ima stila...

  • Giz_1 31.10.2012.

    pa ono, nije mi baš ovo nešto... bezveze...

  • KarloGeric 31.10.2012.

    hvala bogu kaj živimo u hrvatskoj i radimo za manje od minimalca ili uopće ne radimo pa si možemo priuštiti sve te skupe krpice.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare