To je to što me zanima!

Kako izgleda dom sa 16-ero djece? Obitelj otkrila ogromnu vilu i koja su im pravila nužna

Obitelj Nelson od 18 članova otkrili su unutrašnjost svoje zadivljujuće vile koja se prostire na tri kata, ima 10 kupaonica, vlastitu teretanu i apartman za mamu i tatu
Vidi originalni članak

Tiffany i Benji Nelson iz Amerike roditelji su šesnaest djece. Nedavno su na svom YouTube kanalu pokazali kako izgleda njihova ogromna obiteljska vila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prostire se na tri etaže. U prizemlju je kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak i nekoliko kupaonica. U vili imaju i teretanu, ogromnu svlačionicu i kućni ured.

Mama Tiffany otkrila je da svakog tjedna kreira jelovnik koji pokazuje djeci koji obroci će biti na stolu, dok postoji i ogroman popis prehrambenih proizvoda koje mogu dodati kad god nešto žele.

Kad se žele opustiti, obitelj odlazi u dnevnu sobu koja sadrži ogroman kauč i televizor zajedno s klavirom.

Obiteljski hladnjak nije tako velik kao što biste mogli pomisliti, a Tiffany je otkrila da namirnice kupuje za jedan tjedan.

NIJE SIGURNO Meterologinja upozorila: Molim vas, ne jedite ledene sige, ne znate što sve zapravo ližete!

Pogledajte i u videu kako izgleda njihova vila:

- Kupujem samo namirnice vrijedne otprilike tjedan dana, jer da kupujem za dva tjedan, imala bih sigurno šest kolica u trgovini - dodala je.

SPIZOM DO POMOĆI Ivan Pažanin i splitski chefovi u akciji: Naruči delicije Dalmacije, a novac ide za Petrinju i okolicu

Iako biste mogli pretpostaviti roditelji šesnaestoro djece nemaju puno vremena za sebe, Tiffany je otkrila kako ona i njen suprug imaju vlastiti mali apartman u kući.

Video također prikazuje sve dječje spavaće sobe, svaka uređena na jedinstven način, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marina.mb 16.01.2021.

    Uvijek se čudim odakle novac za normalan život tako velike obitelji? Očito zarađuje samo otac? Kolika je to plaća? Kakav je to posao da ima plaću od koje pokriva sve troškove života u ovako velikoj kući za 18 ljudi?

  • IAMGOD 16.01.2021.

    Kad bi ja imo 16ero djece mislim da bi osobno tražio kim jong una da me strelja,jer to jednostavno nije normalno.Ne planiram uopće imat djece,a kamoli 16.Koji k nije u redu s ljudima jednostavno?Pa bogte pa ko što sam prije reko:Stvarno smo gori od zečeva što se tiče kotenja.Stvarno trebamo smanjit strasti i populaciju il će doć do manjka svega,od drva,kamenja,hrane,vode,struje,plina,goriva,ovoga,onoga.Stvarno se trebamo kontrolirat više majke mi mile ono

  • Marun 16.01.2021.

    Obitelj Ivković s 11 članova i dalje spava u kombiju. Članak ispod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare