To je to što me zanima!

Kako obnoviti stari kožni kauč: Za stotinjak kn izgleda kao nov

Fotografije kauča prije i poslije je podijelila na Facebooku u grupi Hinch Army Cleaning Tips, a članovi su bili impresionirani preobrazbom pa su komentirali kako se nisu nadali takvom rezultatu
Vidi originalni članak

Kreativna je majka troje djece Kate Fort iz mjesta Southend on Sea mislila kako deset godina star bijeli kauč može baciti kad se s njega počela i boja ljuštiti. Ipak odlučila je kako neće kupovati novi dok njezina najmlađa dvogodišnja kćerka ne naraste dovoljno da ne šara po pokućstvu.

Kauč je obrisala s vlažnom spužvom a kad je površina bila glatka s drugom je spužvicom nanijela boju za kožu, koju je kupila preko eBaya za stotinjak kuna.

DR. ANTE BAGARIĆ: Problem s mobitelom je što se djeca emocionalno osiromašuju

Fotografije kauča prije i poslije je podijelila na Facebooku u grupi Hinch Army Cleaning Tips, a članovi su bili impresionirani preobrazbom.

- Nisam se nadala da će ovako dobro izgledati - napisala je Kate koja kaže da je 'deset godina skakanja djece po kauču napravilo svoje', a i drugi su se složili da je transformacija nevjerojatna, pogotovo jer ju je rješenje koštalo svega stotinjak kuna. 

Kate je koristila bočicu od 125 ml boje za kožu u kremi a da bi se boja nanijela ravnomjerno, nježno je istrljala ogrebana mjesta sa vlažnom spužvicom, piše Daily Mail.

REKORDERKA ZA BRISANJE Ruskinja je u 76 godina života uspjela roditi ukupno 69 djece

- Nevjerojatno, da sam bar znala da je ovako jednostavno - napisala je jedna pratiteljica iz grupe, a druge su komentirale kako kauč izgleda kao nov.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.12.2019.

    ma ima boljih kauča od kožnog

  • mily 04.12.2019.

    Kožni kauč? Ne hvala

  • RobertC 04.12.2019.

    Otvorim članak, da vidim video kako obnoviti kauč, kad ono na dnu članka video nekog bradatog tipa, koji izgleda misli da je duhovit, a zapravo je naporan i traži me ići na WC solju nakon 4 sekunde videa. Dosadan je ko priljev.

Komentiraj...
Vidi sve komentare