To je to što me zanima!

Pravilno nanošenje pudera i dobra krema skrivaju prehladu

Za ublažavanje crvenila oko nosa najprije treba nanijeti osnovnu podlogu te kompaktni puder sa sjajnim česticama koji će skrenuti pozornost s crvenog nosa
Vidi originalni članak

Natečenost oko očiju, crvenilo ili iritacija oko nosa, suha, ispucala, blijeda koža samo su neki od problema s kojima se ljudi suočavaju u hladnijem dijelu godine. Koža različito reagira na temperaturu, a ništa je ne uništava kao prehlada. Proizvodi zaduženi za ljepotu lica trebaju se prilagoditi vremenskim uvjetima. Kreme s prozračnom formulom trebale bi zamijeniti kreme koje istovremeno i vlaže i hrane kožu, poput onih s jojobinim uljem, shea maslacem ili oraščićem makadamije te prirodnim mineralima. Za natečene oči najbolji lijek su hladni oblozi od kamilice, a za poticanje cirkulacije krvi dobro je vršcima prstiju nježno izmasirati područje oko oči.

Sjajan način da se uljepša ten je tonirana hidratantna krema. Ona nije preteška, a vizualno će ukloniti nedostatke. Za ublažavanje crvenila oko nosa najprije treba nanijeti osnovnu podlogu pa kompaktni puder sa sjajnim česticama. On će dati sjaj licu te skrenuti pozornost s nosa. 

Žene su zimi prisiljene nositi nekoliko slojeva odjeće, ali to ne mora nužno značiti manjak seksipilnosti u outfitu. Za seksi izgled važan je pozitivan stav i samopouzdanje, ali i dobri krojevi kaputa koji ističu liniju. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare