To je to što me zanima!

Kakva volja! Iako bez nogu od rođenja, prošetala je do oltara

Filipinka koja je rođena bez nogu, 5. listopada se udala za čovjeka s kojim je tri godine u vezi i iznenadila i njega i sve uzvanike na vjenčanju: Odlučila je doći do oltara bez pomoći i invalidskih kolica
Vidi originalni članak

- Željela sam da sve oko mog vjenčanja bude savršeno i shvatila da moram doći do oltara sama, bez invalidskih kolica. To je učinilo taj dan još posebnijim i vrijedilo je svakog truda - kaže Rosie Babor, 29-godišnja djevojka iz grada Cebu na Filipinima, koja je rođena bez nogu.

POGLEDAJTE VIDEO: Fotograf u Bejrutu snimao mladenku, pa slučajno snimio - eksploziju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njeno vjenčanje održano je 5. listopada, a dok ga je planirala, bila je uvjerena kako će do oltara proći u invalidskim kolicima. No, kad je trebala krenuti kroz prolaz između klupa u crkvi prema svom odabraniku Mariu Perezi, osjetila je da želi biti kao i svaka druga mladenka i hodati do oltara. 

Ostavila je invalidska kolica iza sebe i krenula kroz prolaz, koristeći se kukovima i desnom rukom za kretanje, što je i njenog supruga i goste na vjenčanju ostavilo bez daha.

Mlada žena u lijevoj je ruci držala buket cvijeća, a na sebi je imala posebno izrađenu haljinu, koja joj je omogućavala lakše kretanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rosie je hrabro prohodala do otlara uz pomoć kukova i ruku

Jedan od prijatelja Rosie i Maria, Arvin Sumagang, rekao je da su njih dvoje jako sretni zbog toga što napokon mogu zajedno graditi obitelj, a Rosie je posebno sretna jer je ispunila san svake djevojke: da prošeta do oltara.  

- Sretni smo što se vjenčanje napokon uspjelo održati, jer su Rosie i Mario morali otkazati nekoliko datuma zbog pandemije korona virusa. Njihova je priča nadahnjujuća i sretni smo što su se pronašli - rekao je Arvin. 

Inače, regija u kojoj Rosie živi još je uvijek u karanteni zbog pandemije, pa je na vjenčanje smjela pozvati vrlo ograničen broj gostiju, no ceremoniji na kojoj je okrunjena njena trogodišnja veza s Mariom, prisustvovali su svi članovi obitelji i  bliski prijatelji, prenosi Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lady of the lake 09.10.2020.

    Samo se potvrđuje ona Amor vincit omnia

Komentiraj...
Vidi sve komentare