Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

To je mladenka! Iako bez nogu od rođenja, htjela je prošetati do oltara

Filipinka koja je rođena bez nogu, 5. listopada se udala za čovjeka s kojim je tri godine u vezi i iznenadila i njega i sve uzvanike na vjenčanju: Odlučila je doći do oltara bez pomoći i invalidskih kolica

VIDEO

- Željela sam da sve oko mog vjenčanja bude savršeno i shvatila da moram doći do oltara sama, bez invalidskih kolica. To je učinilo taj dan još posebnijim i vrijedilo je svakog truda - kaže Rosie Babor, 29-godišnja djevojka iz grada Cebu na Filipinima, koja je rođena bez nogu.

POGLEDAJTE VIDEO: Fotograf u Bejrutu snimao mladenku, pa slučajno snimio - eksploziju

Pokretanje videa...

Mladenka u Bejrutu 01:47

Njeno vjenčanje održano je 5. listopada, a dok ga je planirala, bila je uvjerena kako će do oltara proći u invalidskim kolicima. No, kad je trebala krenuti kroz prolaz između klupa u crkvi prema svom odabraniku Mariu Perezi, osjetila je da želi biti kao i svaka druga mladenka i hodati do oltara. 

Ostavila je invalidska kolica iza sebe i krenula kroz prolaz, koristeći se kukovima i desnom rukom za kretanje, što je i njenog supruga i goste na vjenčanju ostavilo bez daha.

Mlada žena u lijevoj je ruci držala buket cvijeća, a na sebi je imala posebno izrađenu haljinu, koja joj je omogućavala lakše kretanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rosie je hrabro prohodala do otlara uz pomoć kukova i ruku

Jedan od prijatelja Rosie i Maria, Arvin Sumagang, rekao je da su njih dvoje jako sretni zbog toga što napokon mogu zajedno graditi obitelj, a Rosie je posebno sretna jer je ispunila san svake djevojke: da prošeta do oltara.  

- Sretni smo što se vjenčanje napokon uspjelo održati, jer su Rosie i Mario morali otkazati nekoliko datuma zbog pandemije korona virusa. Njihova je priča nadahnjujuća i sretni smo što su se pronašli - rekao je Arvin. 

Inače, regija u kojoj Rosie živi još je uvijek u karanteni zbog pandemije, pa je na vjenčanje smjela pozvati vrlo ograničen broj gostiju, no ceremoniji na kojoj je okrunjena njena trogodišnja veza s Mariom, prisustvovali su svi članovi obitelji i  bliski prijatelji, prenosi Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja