To je to što me zanima!

Kaneloni sa špinatom - klasik koji je uvijek poželjan na stolu

Slasni kaneloni punjeni sirom i špinatom gotovi su vrlo brzo, slasni su, a izgledaju primamljivo. Za još bržu verziju koristite kanelone koji se ne kuhaju već ih odmah punite i pecite
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 200 g špinata,
  • jaje,
  • 200 g svježeg sira,
  • 80 g gaude,
  • 200 ml vrhnja za kuhanje,
  • režanj češnjak,
  • sol, papar,
  • kaneloni.


Priprema:

Kanelone prokuhajte u vodi. Nasjeckajte oprani špinat. Pomiješajte jaje sa solju i paprom te umiješajte svježi sir i pola ribane gaude. Dodajte protisnuti češnjak i špinat. Tom smjesom napunite kanelone i posložite ih u vatrostalnu posudu.

Pomiješajte vrhnje za kuhanje i ostatak naribane gaude. Prelijte preko kanelona pa još zalijte umakom od rajčice. Pecite na 180°C oko 30 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 09.05.2017.

    odlično

  • slatko volim 09.05.2017.

    Mmmmmm, fino..dugo već ne radim kanelone jer mi nekako lazanje prešle u naviku, a mogla bi baš :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare