To je to što me zanima!

Kate Moss i Johnny Depp: Super stylish par s kraja 90-ih

Supermodel i glumac bili su jedan od onih parova koji na crvenom tepihu djeluje tako cool, a opet su bili izuzetno stylish, jer oboje njeguju taj boho stil pa uvijek zgledaju super, ali kao da se nisu trudili
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Paul Poiret: Genijalni dizajner koji je izmislio koncept modne revije

Kate Moss i Johnny Depp neko su vrijeme, krajem devedesetih, bili jedan od IT parova koji su privlačili pažnju gdje god da bi se pojavili. Ona je nosila fluidne haljine inspirirane negližeima, a on je šetao crvenim tepihom odjeven u kožnjake, odijela i army čizme. Dok je ona imala uredne, zalizane frizure, jednostavne i nenametljive, on je bio raščupan, a zajedno su tvorili sliku moćnoga modno-glumačkog para koji je svojom nonšalancijom osvojio svijet stila.

Usklađeni par zna kako se odjenuti - ona ima malu bijelu haljinu, a on veliku bijelu kragnu. Nakit nije bio nužan, ipak su to bile devedesete i vrijeme stilskog minimalizma.

PROLJETNI TRENDOVI Satenska suknja iz 90-ih vraća se kao jedan od ljetnih hitova

Kad je on nosio smoking, Kate bi odjenula haljinu zatvorenijeg kroja, inspiriranu poslovnim stilom koji se u to vrijeme nosio i na red carpet. I dok su danas haljine za crveni tepih živi teatar, u devedesetima je to bila mnogo jednostavnija priča.

Kad par nosi crnu, onda su teksture raznolike - on sjajnu kožu na kragni, a ona raskošno perje oko ramena.

Neko vrijeme bile su hit haljine jednostavne forme koja prati siluetu, optočene šljokicama i glitterom, a takve komade možemo vidjeti i danas.

STVARI SE MIJENJAJU Milanski tjedan mode malim kolekcijama stvara novi format

Dok bi ona zasjala u bijelom, on bi se uvukao u klasično, crno odijelo, a zajedno bi bili ultimativni sklad.

Grunge generacija u stylish opremi - on nosi ofucane čizme, koje je nosio i na crveni tepih i Beanie kapicu, a ona basic majicu i suknju.

Stylish par nosio je i kožnjake, svaki na svoj rokerski način. Kate i Johnny jedan je od onih parova koje svijet mode pamti kao nonšalantne, autentične i prirodno talentirane za dobar stil.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Paul Poiret: Genijalni dizajner koji je izmislio koncept modne revije

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Megi blue 12.05.2020.

    90tih je bilo puno više stila, danas sama plastika i fotoshop.

  • triangle 12.05.2020.

    Lijep par. I imala ga je kad je bio najzgodniji

  • kajzer/soze/80🇷🇸 12.05.2020.

    Ona mu je došla glave🤤

Komentiraj...
Vidi sve komentare