To je to što me zanima!

'Kćer je prošla veza baš uništila, hoće li nova biti uspješnija?'

Jedna žena se požalila kako se brine za kćer jer nema sreće u vezama. Naime, sada ima novog dečka koji je dobar prema njoj, no nije sigurna hoće li to uspjeti pa traži Mevludina za savjet
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

hoće li mojoj kćeri krenuti nabolje? Znam da je povrijeđena izašla iz prošle veze, a u ovoj novoj se osjeća nekako mlako i nesigurno. Novi dečko je dobar, no nisam sigurna u njihov uspjeh. Molim vas za savjet.

šifra: zabrinuta mama

POGLEDAJTE VIDEO: Savjeti za bezbrižan odmor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor:

Vaša kći je posebno kreativna i ambiciozna te općenito pozitivna, no pomalo nesigurna i preosjetljiva. Imala je dužu vezu koja nije uspjela i koja ju je veoma obeshrabrila i oneraspoložila te razočarala u ljubav, a to može biti vrlo bolno. No kad prihvati da ju druga strana nije voljela koliko zaslužuje, ona će se trgnuti i krenuti dalje. Čovjek s fotografije je fin, kulturan, dopadljiv, intelekt mu je na visokom nivou, radišan je i voli obiteljski život.

Važno je i da je pažljiv prema njoj, takav joj treba. Tek su krenuli u vezu, no vidim da će uspjeti. Ona se još osjeća nesigurno, no nema potrebe da strahujete jer već do polovice ove godine je vidim u braku. Vidim joj i djecu te pozitivne promjene na poslu. U iduće dvije godine vidim je na tronu, uspjet će na mnogim poljima. Zdravlje joj je dobro. Stoga je i vi malo ohrabrite i glavu gore. Ovaj je čovjek za nju idealan izbor. Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • beba maza 28.05.2023.

    Posle kiše uvek sunce greje . Srećno . :-)

  • Pobotchnick Leeyoobo 28.05.2023.

    Dragi Melvudane! Imam jedan problem i ne znam kako ga riješiti. Jučer ujutro sam počeo raditi u restoranu kao pomoćni kuhar a u podne sam dobio otkaz. Mislim da me šefovi uvijek mrze. Sve sam napravio kako su mi rekli i svako pecivo sam uredno premazao jajima a kad me kuharica vidjela zvala je šefa i policiju. Ne znam u čemu je problem. U jajima nije jer su svačija skoro ista. Hoće li mi u idućem restoranu biti bolji šefovi?

  • 28.05.2023.

    Sretno! 🥰

Komentiraj...
Vidi sve komentare