Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

'Kćer je prošla veza baš uništila, hoće li nova biti uspješnija?'

'Kćer je prošla veza baš uništila, hoće li nova biti uspješnija?'

Jedna žena se požalila kako se brine za kćer jer nema sreće u vezama. Naime, sada ima novog dečka koji je dobar prema njoj, no nije sigurna hoće li to uspjeti pa traži Mevludina za savjet

Dragi Mevludine,

hoće li mojoj kćeri krenuti nabolje? Znam da je povrijeđena izašla iz prošle veze, a u ovoj novoj se osjeća nekako mlako i nesigurno. Novi dečko je dobar, no nisam sigurna u njihov uspjeh. Molim vas za savjet.

šifra: zabrinuta mama

POGLEDAJTE VIDEO: Savjeti za bezbrižan odmor

Pokretanje videa ...

Odgovor:

Vaša kći je posebno kreativna i ambiciozna te općenito pozitivna, no pomalo nesigurna i preosjetljiva. Imala je dužu vezu koja nije uspjela i koja ju je veoma obeshrabrila i oneraspoložila te razočarala u ljubav, a to može biti vrlo bolno. No kad prihvati da ju druga strana nije voljela koliko zaslužuje, ona će se trgnuti i krenuti dalje. Čovjek s fotografije je fin, kulturan, dopadljiv, intelekt mu je na visokom nivou, radišan je i voli obiteljski život.

Alen Vuković

Važno je i da je pažljiv prema njoj, takav joj treba. Tek su krenuli u vezu, no vidim da će uspjeti. Ona se još osjeća nesigurno, no nema potrebe da strahujete jer već do polovice ove godine je vidim u braku. Vidim joj i djecu te pozitivne promjene na poslu. U iduće dvije godine vidim je na tronu, uspjet će na mnogim poljima. Zdravlje joj je dobro. Stoga je i vi malo ohrabrite i glavu gore. Ovaj je čovjek za nju idealan izbor. Sretno.