To je to što me zanima!

Kike Curavić: Mučnina je bila neizdrživa, drugi put pametnije

Nakon gotovo dva sata mučnina Kristijan Curavić prekinuo je boravak pod vodom i oko ponoći izašao van. Trenutno je vrlo iscrpljen, ali planira ostvariti zadani cilj
Vidi originalni članak

- Osjećam se umorno i istrošeno. Mislio sam da će biti puno lakše - počeo je Kristijan Curavić o sinoćnjem zaronu. Kike je nakon zarona u 18 h u Primoštenu izdržao sedam sati, od predviđena 24 sata pod morem, a nakon dugotrajne mučnine liječnici su procijenili da je u opasnosti te ga izvukli na površinu nešto nakon ponoći. 

- Iscrpila me hladnoća, a najveći problem je bilo odijelo. Tijelo više nije imalo energije i oko 22 sata počele su mučnine - ispričao je Kike. Odijelo je promijenio samo dan ranije iako je bio svjestan da u novom, mokrom odijelu neće moći izdržati više od 20 sati, iako je na taj način, kako kaže htio pružiti podršku hrvatskom proizvodu. 

- Oko ponoći više nisam mogao izdržati mučninu i procijenili smo da je najbolje da izađem van. No sve što sam počeo sam završio, pa ću tako i ovaj projekt. Iako trenutno ne mogu reći kad - dodao je Kike koji se danas osjeća dobro. 

- Sada znam puno više, ovo iskustvo je vrijedno i znam da ću sljedeći put napraviti drugačije, od opreme, kisika, odijela i pripreme - zaključio je Kristijan.

Ipak, samom organizacijom i posjetom ljudi su zadovoljni jer se više građana informiralo o projektu čišćenja hrvatskog podmorja.

Sve o ovom projektu čitajte u našem specijalu 24 sata pod morem.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Lipov hlad_1 15.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mesoterija_1 15.08.2011.

    Curaviću bilo bi ti bolje da vratiš dugove ljudima okolo šta si dužan

  • MRCMAU 15.08.2011.

    kiki nadji posa ostavi se bavljenja nicim/////////

Komentiraj...
Vidi sve komentare