To je to što me zanima!

Kobna godina za ljubav: Njihovi prekidi su šokirali sve u 2016.

Njihovi prekidi došli su potpuno neočekivano. Brad Pitt i Angelina Jolie otkrili su dramu kakvu nitko nije mogao ni zamisliti, a razlazi ostalih parova također su šokirali svijet
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. Angelina Jolie i Brad Pitt

Njihov prekid može se s razlogom nazvati razvodom godine jer su iznenadili cijeli svijet svojim bračnim prepucavanjem i razmiricama. Više pročitajte ovdje. 

2. Amber Heard i Johnny Depp

Nakon samo godinu dana braka Amber je podnijela papire za rastavu braka zbog navodnog fizičkog zlostavljanja. Njihov razvod praćen je uz veliku medijsku pažnju. 

3. Taylor Swift/Calvin Harris/Tom Hiddleston

Nakon velike ljubavi s DJ-em Harrisom i nešto više od godinu dana njih dvoje su se razišli. Taylor se ubrzo upustila u vezu s glumcem Tomom Hiddlestonom ali to je trajalo tek nešto manje od 3 mjeseca. Više pročitajte ovdje. 

4. Drew Barrymore i Will Kopelman

Nakon četiri godine bračnog života, par je ljetos predao papire za razvod. Zajedno imaju dvije kćeri. Više na linku. 

5. Diane Kruger i Joshua Jackson

Uvijek su dobro izgledali zajedno i djelovali su kao skladan holivudski par. No i njihovoj ljubavi ove je godine došao kraj nakon 10 godina veze. Više pročitajte na linku. 

6. Jennifer Lopez i Casper Smart

S njim je od razvoda s bivšim mužem Marcom Anthonyjem. Hodali su s prekidima od 2012. no ovog ljeta završili su i tu priču. Navodno zato što ju je on varao

7. Deni deVito i Rhea Perlman

Nakon 34 godine braka, deVito (71) i Rhea Perlman razveli su se ove godine. Iako su u prošlosti imali kratkih razilaženja, probleme su uvijek uspjeli riješiti i ostati zajedno. No očito je nekome dozlogrdilo opraštati. Više pročitajte ovdje. 

8. Liev Schreiber i Naomi Watts

Nakon 11 godina veze i dvoje djece ovaj glumački par se razišao. Nikad se nisu vjenčali, a u zajedničkoj izjavi rekli su da se rastaju kao prijatelji. Više pročitajte ovdje. 

9. Lady Gaga i Taylor Kinney

Nakon što ju je zaprosio za Valentinovo, vijest o prekidu došla je potpuno neočekivano. Par je prekinuo nakon pet godina veze. 

10. Anthony Bourdain i Ottavia Busia

Čini se da njegov i njezin životni stil više nisu imali ništa zajedničko. Dok je ona majstorica borilačkih vještina, njegov svijet se vrti oko hedonističkog uživanja. Rastali su se nakon 9 godina braka. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • herewegoagain 27.12.2016.

    Jos sam u soku! Hahahahahahahaha!!!!!

  • 779danai4ure 26.12.2016.

    a je, svađe, nesporazumi i nedostatak komunikacije dovedu do prekida , ali neki imaju sriće i onda kad se sve izgladi i riješi( posebice uljezi koji se foliraju za pozitivce) i kad se provede par dana i noći zajedno , mmmmmmmmmm sve je još bolje nego pri , mhh mhhh :-*

  • ritabeluga 26.12.2016.

    čuj šokirali? nisam znala za devita..

Komentiraj...
Vidi sve komentare