Obavijesti

Show

Komentari 10

Danny DeVito i supruga rastaju se nakon čak 34 godine braka

Danny DeVito i supruga rastaju se nakon čak 34 godine braka
1

Par je prekinuo prije četiri godine no ubrzo su se pomirili i odlučiti svojoj ljubavi dati još jednu šansu. No sada je ipak 34-godišnjem braku došao kraj, otkrivaju njihovi prijatelji

VIDEO

Glumica Rhea Pearlman (68) nedavno je objavila na društvenoj mreži kratki film u režiji njenog supruga Dannyja DeVita (71) te je napisala koliko je ponosna 'na svog mužića' i njihovu djecu. 

No par koji je zajedno 34 godine odlučio je da je njihovom braku došao kraj. Denny i Rhea prekinuli su 2012. godine, a Danny je tada rekao da iako više ne žive zajedno, 'još su uvijek par'.

Rhea je tada ostavila Dannyja zbog nabacivanja drugim ženama, a navodno ju je varao i ovog ljeta s direktoricom španjolskog filmskog festivala.  

Glumački par sada raspravlja o rastavi vrijednoj 140 milijuna dolara. 

- Danny i Rhea su i prije prekidali no sada je zaista svemu došao kraj. Već godinama vode odvojene života, a tako će i ostati - rekao je izvor blizak paru, piše Radar Online. 

Power of Love Gala - Las Vegas

Supružnici još nisu objavili da se rastaju zbog njihovo troje djece, Daniela (29), Grace (31) i Lucy (33). Naime, svjesni su da će se dići medijska hajka pa da će privatnost djece biti narušena. 

Danny i Rhea još su prošle godine prodali zajedničku vilu na Beverly Hillsu za 28 milijuna dolara. Sada se spremaju prodati kuću u Malibuu. 

- Rhea Dannyja i dalje voli, ali je napokon shvatila da se on nikada neće promijeniti - dodao je izvor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin