To je to što me zanima!

Koji je vaš filmski mentor i što vam savjetuje, saznajte u kvizu

Trebate li pokrenuti vlastiti posao, je li vrijeme za promjene ili vam je najbolje da razmišljate o šefovskom poslu? Riješite kviz i saznajte što govori vaš mentor
Vidi originalni članak

Statistike pokazuju da prosječna osoba do 30. godine promijeni od pet do osam poslova. Ako vam je dosadno, sagorjeli ste od posla ili vas ne čini sretnim ono što radite, vjerojatno je vrijeme za promjenu. No prije nego što se odlučite za promjenu, trebali biste odgovoriti na nekoliko pitanja.

- Počnite s vrednovanjem samoga sebe. Razmislite kako volite raditi i za što ste sposobni - kaže poslovna savjetnica Alexandra Levit, pa dodaje da trebate znati što zapravo želite. Zatim si odgovorite na pitanje: “Hoću li na drugom radnome mjestu dobiti što želim i imam li potrebne vještine”. Razmislite i o tome što možete ponuditi te na kojem je radnome mjestu to potrebno. Kada dođete na razgovor za posao, jasno dajte na znanje zašto ste baš vi prava osoba za taj posao. Naravno, nemojte biti previše samopouzdani jer ćete na novom poslu morati naučiti mnoge nove stvari, upozoravaju stručnjaci. 

- Sve se svodi na dva važna pravila: treba znati što želite i kako će se novo radno mjesto uklopiti u to - kaže savjetnica Anita Attridge. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • WOMANIZER 19.03.2013.

    OMG!!! Morpheus! :)))) precooool! hehe ;)

  • Crna_1 18.03.2013.

    Splinter iz Tinejdžerskih mutantnih kornjača. Njegov savjet je: "Vrijeme je da razmislite o šefovskom položaju". Splinter je pripitomio i trenirao skupinu divljih kornjača, a vi radite s drugima i donosite mudre odluke. Odgovarao bi vam šefovski položaj gdje bi vaše vještine upravljanja došle do izražaja. Samo da otvorim svoju tvrtku onda cu sefovat na veliko ... ima da ih nema .. :))))))))))))) I onda sam se probudila ... ahhahahha

  • Matilda_2 18.03.2013.

    imam još mnogo toga za naučiti...slažem se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare