To je to što me zanima!

Kolekcija za prave muškarce uz 'pjesmu i lom' Tonija Rice

Toni Rico na posljednoj je večeri Dreft Fashion Weeka opravdao status najvećeg modnog zabavljača, a uz taktove Miše i Doris odjeća je bila u drugom planu
Vidi originalni članak

Hvarski dizajner Toni Rico smatra se jednim od najuspješnijih hrvatskih dizajnera muške odjeće, a svoju je ovogodišnju modnu viziju nazvao "kolekcijom za prave muškarce" uz moto "živim za pjesmu i lom".

Iako estetski zanimljiva, njegova odjeća kvalitetne izrade pala je u drugi plan kako su manekeni na pisti slavili, pili, pa se i potukli, dok su pored njih pjevali imitatori Doris Dragović i Miše Kovača. Zbog želje Tonija da svake godine napravi spektakl iz revije, na žalost njegova kolekcija ne dolazi do izražaja u onoj mjeri u kojoj bi trebala, piše Budi in.



Idi na 24sata

Komentari 3

  • MayStar 14.05.2012.

    Evidentno je da nisu sami birali što će nositi...

  • PepicaBelicka 13.05.2012.

    posebno ovaj prvi je pravi muškarac kolekcija više odgovara muškarcima koji takođe vole muškarce ništa ja tu specijalno muškovidjelanisam ilisamvan mode

  • user_139303 13.05.2012.

    mmmm, ne znam baš.... nekako mi je.... recimo da ne bi svog dragog nikada voljela vidjeti tako obučenog, ali znate kako kažu; sto ljudi, sto čudi... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare