To je to što me zanima!

Kozmetički proizvodi koji će vam uštedjeti vrijeme i novac

Svijet kozmetike u posljednje je vrijeme u znaku formula koje rade 2 u 1, odnosno možemo ih koristiti za više rituala, a neki od najpraktičnijih su krema koja služi i kao maska te "lip tint" za usne i obraze
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Parfem treba birati po osjećaju, ali nekima ne paše zbog jačine

Užurbani je život utjecao na tržište formula za njegu lica i šminkanje te danas imamo dostupne proizvode koji imaju više uloga. Među njima su lagane teksture koje su blage za korištenje, ali i proizvodi u bojama, poput takozvanog lip-tinta, koji glumi rumenilo i ruž u jednom.

LIJEPO ZA VIDJETI Oni su najzgodniji muškarci na Instagramu - žene ih obožavaju

Lip-tint dolazi u sticku i nanosi se na lice jednim potezom, kremaste je teksture te je idealan kao balzam za usne i rumenilo. Kremaste teksture sve su popularnije jer ostavljaju prirodan trag na licu, odnosno odlično se stapaju s kožom.

Višenamjenski proizvod je i highlighter-bronzer koji je namijenjen šminkanju čitavog lica, ali i obraza te u samo par minuta licu daje zdravi, preplanuli izgled.

Muška kozmetika već ih ima neko vrijeme - to su formule šampona i gela za tuširanje u jednom, no ulaze i u žensku kozmetičku sferu. Ovi blagi gelovi idealni su za mirisne rituale u kojima štedimo vrijeme i novac te se mogu koristiti svakodnevno.

Od formula za kosu tu je i šampon-regenerator koji u sebi ima čistače, ali i njegujuće sastojke koji istovremeno omekšavaju kosu i čine je podatnom i idealnom za slaganje frizura.

LIJEPE TUBICE Zašto 'padamo' na fora i lijep izgled kozmetičkih proizvoda?

Umjetne trepavice na magnet prošle su godine ušle u sam vrh popularnosti, a istovremeno postaju alternativa za maskaru, pošto se mogu koristiti više puta. Ušteda je na području kupovanja nove maskare, ali i vremena, jer se stavljaju gotovo u sekundi te daju lijep izgled oku, bez potrebe za dodatnim šminkanjem.

Područje čistača za lice nudi i formule koje su istovremeno krema, piling i maska. Naime, u jednoj formuli imamo sve što nam treba te je ova varijanta idealna za one koji žele minimizirati broj kozmetičkih proizvoda.

Od gadgeta tu je četka za kosu koja istovremeno suši, a nude ih tehno kompanije koje se brinu o njezi kose. Ovaj proizvod praktičan je jer daje frizuru iz salona, a kovrče izgledaju profesionalno. Naime, frizerke pri izradi lokni koriste debelu okruglu četku i fen, stoga je ovo idealan 2 u 1 kućni gadget za lijepu frizuru u samo 5 minuta.

PROBLEMATIČNO LICE Justin Bieber ima akne: Hailey ih rješava u samo četiri koraka

Praktična stvar za uštedu vremena je i kutijica za šminku s pregradama, koja ne samo da će skratiti vrijeme kopanja i traženja, već čuva make-up i kistove, koji su osjetljiva stvar, naročito ako ih često koristimo.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Parfem treba birati po osjećaju, ali nekima ne paše zbog jačine

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 24SATA S DEANOM KOTIGOM: 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare