To je to što me zanima!

Kreativna mama trošnu terasu pretvorila u 'boemsko utočište'

Pod je sama ručno napravila, a koristila je namještaj koji je pronašla na popustu te cijeli prostor sredila za oko 1000 kuna. Kako obožava boho-marokanski štih, to joj je bila nit vodilja u uređenju vlastitog dvorišta
Vidi originalni članak

Nicole French je 38-godišnja majka dvoje djece kojoj je dosadilo gledati svoje neiskorišteno dvorište i trošnu terasu te ju je odlučila pretvoriti u posebno mjesto za svoju obitelj.

Svojom se renovacijom pohvalila na Facebook stranici Latest Deals, a rekla je kako je stvorila 'opuštajući vanjski prostor' za samo 116 funti  (oko 1000 kuna) pomoću šablona i boja - i cijeli projekt dovršila ručno, prenosi Daily Mail.

ZA DJECU I ODRASLE Ovih 11 stvari idealne su za opuštanje i zabavu u dvorištu

Samohrana majka, koja radi u školi za djecu s posebnim potrebama rekla je da je oduvijek voljela boemski i marokanski stil te je iskoristila razdoblje karantene u Velikoj Britaniji kako bi se pozabavila projektom 'terasa'.

Prvo je miniwashom oprala popločan dio terase, a tada je ručno iz pomoć velike četkice i bijele zidne boje obojila pločice.

INSPIRIRAJTE SE Praktično i lijepo: Odlične ideje za uređenje stare spavaće sobe

- Sve  je bolje od onog što je prije bilo, no doista sam zadovoljna rezultatom - pohvalila se te primila brojne komplimente za svoj projekt.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.08.2020.

    Neš ti nauke... Odeš u Jysk ili Ikea i kupiš jeftilen vrtnu garnituru sa par detaljčića.. naravno za nas hrvate je i to veliki trošak🥴💸

Komentiraj...
Vidi sve komentare