To je to što me zanima!

Krzno ove zime ide baš na sve - od jakni i šešira pa sve do štikli

Trgovine brzom modom proizvode različite vrste krzna, pa ljubitelji mode mogu birati između dugog, kratkog, ravnog i kovrčavog, a dolaze naravno - u svim bojama
Vidi originalni članak

Nakon dugogodišnje borbe protiv nošenja pravog krzna, na tržištu već neko vrijeme možemo kupiti odlične imitacije krzna koje su osvojile modni svijet.

POGLEDAJTE VIDEO: Mama i kćer se isto odijevaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se krzno prvenstveno nosilo na jaknama i bundama, ono se danas proširilo na većinu modnih komada pa se može vidjeti i na šeširima, rukavicama, vestama, torbicama - pa čak i na sandalama.

Trgovine brzom modom proizvode različite vrste krzna, pa ljubitelji mode mogu birati između dugog, kratkog, ravnog i kovrčavog, a dolaze naravno - u svim bojama. Krzno se kombinira s brušenom i sjajnom kožom, a nosi se i samostalno.

Dugi krzneni kaputi koji se vežu remenom ove godine su dostupni u jarkim bojama i sami su po sebi pravi 'statement komadi' u kojima ne možete proći neopaženo. Klasičnije verzije su s krznom na ovratniku, a mogu se naći i veste kojima je dodano krzno. Funkcija mu je estetska, kao i na 'čupavim' sandalama, rezerviranima ipak samo za tople, zatvorene prostore.

Krzneni dodaci ove sezone su u trendu, a osim što odlično izgledaju, jako dobro štite od hladnoće, pogotovo ako se kombiniraju. 

OUTFIT DANA Osvježite tamnu kombinaciju: Dugačke naušnice većih dimenzija u blistavom tonu

KAPA KAPETANICA Crveni šešir Prve dame privukao je pažnju: Kako se vama sviđa?

POGLEDAJTE PRIČU O HRVATSKOM TIKTOK ZBORU:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare