To je to što me zanima!

'Kuću vrijednu 2,2 milijuna kuna sam tako preuredila da je već godinama ne mogu prodati'

Bojanje soba u moje omiljene jarke boje me inspirira, kaže ova umjetnica i otkriva da su ona i suprug kupili još jednu kuću koju sad preuređuje u istom šarenom i veselom stilu
Vidi originalni članak

Britanska umjetnica Mary Rose Young (64) ima vrlo jedinstven stil, šaren i veseo, a to se mnogima ne sviđa kada je uređenost interijera u pitanju. Mary sa suprugom živi u u Gloucestershireu, a njihova jedinstvena kuća vrijedi 250.000 funti (oko 2,2 milijuna kuna).

Svaki centimetar njezinog doma prekriven je jarkim bojama i upečatljivim uzorcima. Kuća izgleda zapravo kao da je izašla iz nekog crtića, kao ogromna kuća za lutke, djeca su oduševljena njome.

Kuću je kupila 1987. godine za 30.000 funti (skoro 260.000 kuna) i desetljećima ju je uređivala točkastim podovima, prugastim stropovima, šarenim namještajem i mnoštvom detalja. Mnoge ukrase je sama napravila jer se bavi izradom predmeta od keramike, naravno - šarenim.

Pogledajte kako izgleda u videu:

- Pokušala sam je prodati 2014., ali kupce su odbijali šareni zidovi i dekor s uzorcima. Ali, ne želim je mijenjati pa sam odlučila ostati u svom domu i koristiti ga kao radni prostor i galeriju - ispričala je.

Nakon što je priča o njezinoj jedinstvenoj kući dospjela u javnost, počeli su joj se javljati ljudi iz svih dijelova svijeta koji su željeli vidjeti njezin dom, boraviti u njemu ili ga koristiti za, recimo, snimanje glazbenih spotova.

Više fotografija pronaći ćete OVDJE

- Mnoge obitelji su ondje boravile preko ljeta i djeci se posebno svidjelo - rekla je i dodala da je jako ponosna na svoj nekonvencionalni dom.

- Bojanje soba u moje omiljene jarke boje me inspirira. Radije ću stajati po strani i gledati je nego prodati nekome - dodala je.

POGLEDAJTE KAKO JE UREĐEN 'Imamo sedmero djece i živimo u autobusu: Svi se iznenade kada vide gdje nam je krevet'

Otkrila je da su ona i suprug kupili još jednu kuću koju sad preuređuje u istom stilu, prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vlad 13.11.2022.

    Ako je uvijet da ju prije useljenja ne smijem preurediti ne uzimam besplatno.

  • RazjareniBik 13.11.2022.

    Koliko treba vremena za ciscenje toga? 🤔 Pitam, pa  da kupim? 

  • q12122r 12.11.2022.

    Jesi pokusala sa pola milijuna kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare