To je to što me zanima!

Kupio kamion za sladoled kako bi djeca s Downom imala posao

Naš tata je najbolji tata ikad i volimo prodavati sladoled s njim. Ljeto nam je jako zabavno i nadamo se da ćemo u budućnosti imati sreće s prodajom sladoleda, kažu Mary i Josh
Vidi originalni članak

Joel Wegener (61) i njegova supruga Freida (60) iz Ohija imaju desetero djece. Mary (21) i Josha (18) imaju Downov sindrom i prodaju sladolede na kamionu kojeg im je kupio njihov tata

Joel, umirovljeni učitelj, želio im je pronaći posao pa je kupio stari kamion za sladoled za 42.000 kuna. Kamionu, koji je nabavljen na Internetu, trebalo je nekoliko popravaka, ali je ubrzo krenuo na put.

POGLEDAJTE VIDEO: Sedam najčešćih pogrešaka u odgoju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kamion je dobio ime 'Special Neat Treats' a Mary i Josh su glavni zaposlenici. Ljudi iz cijelog Ohija dolaze po njihov sladoled. 

SUPER TRIK Evo kako suhu kobasicu možete lako oguliti u samo pola minute

- Naš tata je najbolji tata ikad i volimo prodavati sladoled s njim. Ljeto nam je jako zabavno i nadamo se da ćemo u budućnosti imati sreće s prodajom sladoleda - rekli su Mary i Josh.

- Kad smo u siječnju kupili kamion za sladoled, nisam očekivao da će posao ovako krenuti. Publicitet koji smo dobili je nevjerojatan i nadamo se da možemo inspirirati i druge obitelji s djecom s posebnim potrebama da pronađu načine kako bi dali podršku svojoj djeci - rekao je Joel.

Joel i Frieda kamion sa sladoledom vide kao blagoslov i rekli su da je on koristio Mary i Joshu na više načina nego što su se nadali.

IDEJA ZA VEČERU Recept za jednostavnu bučnicu

- Razlog zašto je kamion za sladoled tako savršen jest taj što im je omogućio da razviju svoje interaktivne i društvene vještine u ugodnom okruženju - dodao je Joel, a piše Metro.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • GOGA SPLIT 28.08.2021.

    Tati sva sreca ovog svijeta i hvala mu do neba. Ucinio je veliku stvar!❤👏👏👏👍🌝

  • 28.08.2021.

    Svaka cast,.Bravo tata

  • 28.08.2021.

    Mozda ja i Ivan jednom razveselimo drugu djecu 😘😘💝💖🥳za svu djecu i ljude koji su kao i ja.😘😘😘

Komentiraj...
Vidi sve komentare