To je to što me zanima!

Kupujte proizvode koje ćete više puta koristiti: Papirnate ručnike zamijenite kuhinjskim krpama

Jednokratne rukavice praktične su za čišćenje nečeg vrlo prljavog, no s druge strane, koristite li zaštitne rukavice za kućanske poslove poput pranja suđa, bolji i jeftiniji izbor su one gumene
Vidi originalni članak

Danas smo naviknuti da mnoge stvari koje kupujemo su za kratkoročnu upotrebu i često ih treba opet dokupljivati. No to je zapravo samo bacanje novca. U brojnim situacijama može se značajno uštedjeti kupnjom proizvoda za dugoročno korištenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Primjerice, jednokratne rukavice praktične su za čišćenje nečeg vrlo prljavog, no s druge strane, koristite li zaštitne rukavice za kućanske poslove poput pranja suđa, bolji i jeftiniji izbor su one gumene, koje ćete moći upotrijebiti više od jednog puta.

ŽGARAVICA, NADUTOST... Medicinska soda bikarbona pomaže kod mnogih tegoba i drugačija je od klasične

Isto vrijedi i za papirnate ručnike ili vlažne maramice za čišćenje, koje uglavnom možete zamijeniti pamučnim krpama ili krpama od mikrofibre. Ako vaš omiljeni preparat nema refil, uvijek možete kupiti veće pakiranje i uštedjeti. Zamjenski dijelovi dostupni su i za pribor za čišćenje, poput zamjenskih krpa i metlica za čistače prašine i podova. 

TRENERICA SAVJETUJE Kako protiv zimske depresije: Za više energije jedite tople juhe i trenirajte na otvorenom

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare