To je to što me zanima!

Lazanje za večeru: S pršutom, cheddarom i zelenim maslinama

Lazanje su uvijek zahvalni obrok jer u njih možete staviti koji god sastojak volite. Ako niste obožavatelj mljevenog mesa, isprobajte ovaj recept u kojem su cheddar i pršut zvijezde večeri
Vidi originalni članak

Sastojci: 

  • 250 g lazanja
  • češanj češnjaka
  • 800 g konzervirane rajčice
  • 8 kriški pršuta
  • zelene masline
  • 2 jaja
  • 150 g jogurta
  • 50 g sira cheddar

Priprema:

  • Zagrijte pećnicu na 190° C.
  • Propržite češnjak, dodajte rajčice i pirjajte pet minuta pa začinite.
  • Na tjesteninu stavite pršut pa umak od rajčica i masline. Pokrijte slojem tjestenine.
  • Umiješajte jaja, jogurt i veći dio sira, dodajte sol i papar te prelijte preko tjestenine.
  • Sve pospite naribanim sirom, popaprite i pecite oko pola sata.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • nap 12.02.2022.

    Cim je cesnjak i maslinovo ulje odlicno nije lose

  • 12.02.2022.

    Čekamo napaćenog da nam kaže dal ovo valja, u dvije, najviše tri riječi 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare