
Kako bi vam jelo bolje ispalo pobrinite se da imate hladna, svježa jaja. Svježija jaja znače deblji bjelanjak pa će i jaje ostati kompaktnije. Jelo poslužite za doručak
Lifestyle
Komentari 1Kako bi vam jelo bolje ispalo pobrinite se da imate hladna, svježa jaja. Svježija jaja znače deblji bjelanjak pa će i jaje ostati kompaktnije. Jelo poslužite za doručak
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Lonac napunite vodom, dodajte ocat i na jakoj vatri stavite da prokuha. Kad prokuha, smanjite vatru tako da voda ključa, a zatim žlicom napravite pijavicu. Jaja oprezno razbijte u manju zdjelicu i pažljivo spustite u vodu. Ostavite da kuha dvije i pol minute.
U međuvremenu, u maloj posudi zgnječite avokado, feta sir, pahuljice čilija i limunov sok te dobro začinite crnim paprom. Prepecite tost. Na tost stavite avokado i feta sir, pa na svaki dodajte poširano jaje, piše BBC.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+