To je to što me zanima!

Let u zemlju hobita od sada će počinjati s vilenjacima i orcima

S aviokompanijom Air New Zealand nikad nije dosadno. Od sada će na njihovim letovima sigurnosne upute voditi hobiti, vilenjaci i orci kao dio promocije "Hobita"
Vidi originalni članak

Air New Zealand ususret izlasku filma "Hobit: Neočekivano putovanje" svojim će putnicima na početku leta prikazivati film o sigurnosti u avionu, ali s hobitima, orcima i vilenjacima u glavnim ulogama. U njemu se pojavljuje i sam Peter Jackson, ali misteriozno nestaje nakon što stavi "precious" prsten. Kao dio svjetske promocije dugo iščekivanog filma, u filmiću od 4,5 minute pojavljuju se i praunuci samog pisca J.R.R. Tolkiena, Mike i Royd Tolkien. 

- Uložit ćemo nekoliko milijuna dolara u Australiji, Aziji, SAD-u i Europi na marketing Air New Zealanda kako bi promovirali film "Hobit" i privukli što više turista u Novi Zeland - kazao je voditelj marketina te aviokompanije Mike Tod. 

Ova aviotvrtka imala je već iskustva s neobičnim sigurnosnim uputama putnicima. To uključuje posadu "odjevenu" isključivo u bodypaint, poznati novozelandski ragbi tim i američkog repera Snoop Dogga. Sigurnosne upute koje je vodio američki fitness guru Richard Simmons u avionu uređenom poput disko kluba privukao je više od 2,6 milijuna pregleda na YouTubeu. 

Film "Hobit" u Hrvatskoj se očekuje 13. prosinca. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ripley31 21.11.2012.

    idem u krevetac i sanjat tu zemlju punu vilenjaka i hobita :)

  • NikiLee 20.11.2012.

    fora..

  • lapsuscalami 18.11.2012.

    nepotrebno je davati milijune za to pogotovo što se još stjuardese moraju privrgavat goli nekim bodypaintima...mislim ako avion već pada džaba ti sve upute...

Komentiraj...
Vidi sve komentare