To je to što me zanima!

Ljetna kolekcija od marame do hlača: Tie dye uzorak u stilskoj režiji hrvatskog dvojca Klisab

Dizajeri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić predlažu ovaj slavni uzorak na vlastiti način, donoseći novu kolekciju u znaku bazičnih krojeva i zemljanih, smirujućih tonova
Vidi originalni članak

Modni dvojac Klisab predlaže ljetnu kolekciju u znaku bazičnih komada kao što su bermude, košulje i haljine, stilizirane prepoznatljivim torbama u više veličina i sunčanim naočalama koje rade u suradnji s Ghetaldusom.

- Na prepoznatljiv način pročišćenost i minimalizam suprotstavljeni su volumenu siluete, predimenzioniranim rukavima i tie-dye uzorku na tekstilu - objavio je Klisab. 

POGLEDAJTE VIDEO: Život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ručno rađeni motivi osmišljeni su kako bi na silueti činili sklad zemljanih tonova, a osim torbica, tu su i marame za chic retro look.

RASKOŠNE TEKSTURE Alexander McQueen pre-fall 2020.: 10 večernjih haljina čarobnog dizajna u čast zlatu

 

U kroju se kao zanimljivi detalji pojavljuju i trake koji osim estetske funkcije imaju i onu praktičnu, koja mijenja formu same kreacije. Upravo je ovo jedan od elemenata često prisutan u Klisab kolekcijama.

LJETNI TREND Tako slatke, a tako zavodljive: Top deset minica za vruće dane

Torbe imaju više veličina, a tu je i mikro varijanta koja se može nositi i kao ogrlica. U ulozi estetskog elementa su također perforacije s metalnim ringovima i trakama, koji pojačavaju dinamiku odjevnog predmeta. Lica nove ljetne kolekcije su modeli Mia i Iva iz agencije Talia Model.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare