Lifestyle

Komentari 0

Ljetna kolekcija od marame do hlača: Tie dye uzorak u stilskoj režiji hrvatskog dvojca Klisab

Ljetna kolekcija od marame do hlača: Tie dye uzorak u stilskoj režiji hrvatskog dvojca Klisab

Dizajeri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić predlažu ovaj slavni uzorak na vlastiti način, donoseći novu kolekciju u znaku bazičnih krojeva i zemljanih, smirujućih tonova

Modni dvojac Klisab predlaže ljetnu kolekciju u znaku bazičnih komada kao što su bermude, košulje i haljine, stilizirane prepoznatljivim torbama u više veličina i sunčanim naočalama koje rade u suradnji s Ghetaldusom.

- Na prepoznatljiv način pročišćenost i minimalizam suprotstavljeni su volumenu siluete, predimenzioniranim rukavima i tie-dye uzorku na tekstilu - objavio je Klisab. 

POGLEDAJTE VIDEO: Život Karla Lagerfelda

Ručno rađeni motivi osmišljeni su kako bi na silueti činili sklad zemljanih tonova, a osim torbica, tu su i marame za chic retro look.

 

U kroju se kao zanimljivi detalji pojavljuju i trake koji osim estetske funkcije imaju i onu praktičnu, koja mijenja formu same kreacije. Upravo je ovo jedan od elemenata često prisutan u Klisab kolekcijama.

Torbe imaju više veličina, a tu je i mikro varijanta koja se može nositi i kao ogrlica. U ulozi estetskog elementa su također perforacije s metalnim ringovima i trakama, koji pojačavaju dinamiku odjevnog predmeta. Lica nove ljetne kolekcije su modeli Mia i Iva iz agencije Talia Model.

Najčitaniji članci