To je to što me zanima!

Ljetna odjeća transformira se na novi - jesenski način

Jedan od “prijelaznih“ trendova je torba za plažu, koja se može nositi na casual kombinaciju. Lepršave ljetne haljine kombinirajte s tajicama
Vidi originalni članak

S prvim kapima kiše nemojte pospremiti ljetne modne dodatke u ormar, nego ih vješto kombinirajte s jesenskom odjećom, savjetuju dizajneri. Jedan od “prijelaznih“ trendova je torba za plažu, koja se može nositi svakodnevno na ležernu odjevnu kombinaciju. Bilo bi šteta da u lepršavim ljetnim haljinama ne pokažete svu ljupkost. Budući da su temperature niže, tome možete doskočiti ako ih iskombinirate s tankim tajicama. Chanelova kolekcija haute couture za jesen/zimu 2010./’11. primjer je neodoljivoga ljetnog seksepila, koji “gasi” jesenska ženstvenost. To se može lako postići ako se napuste stroga pravila odijevanja i poigra se odjećom. Tanki materijali u slojevima najpraktičniji su za ljetno-jesenski prijelaz, ali pripazite da vas slojevitost “ne pojede”. Nikako ne nosite više od tri sloja materijala, preporučuju dizajneri. Trend je i nositi sandale što dulje jer gola ženska stopala uvijek mame poglede.
U slučaju potopa imajte spremne gumene čizme u nekoj “veseloj” boji jer su vrlo popularne. U jesen se najljepše boje nalaze u prirodi pa “preslikajte” zagasito crvenu, tamnožutu, nježnu smeđu ili prpošnu narančastu na odjeću i smjelo koračajte ulicama. Ako vam bude hladno, stavite šal.

Cvijet u kosi i zlatne niti jeseni
Jesensko sivilo razbijte jarkim ljetnim bojama ili umjetnim cvijetom u kosi poput britanske pjevačice Palome Faith. Nosi se slojevita odjeća, ali uvijek možete ogoliti dio tijela za večernje izlaske. Preplanuloj puti pristaje zlato poput goleme ogrlice oko vrata američkog modela Amber Rose. Ljetne haljine idealno je kombinirati s kaputima strogoga vojničkoga kroja, a pamučni i svileni šalovi “prijatelji” su svake žene u prijelaznom razdoblju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • billi Galeb 08.09.2010.

    a zimska u proljetnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare