To je to što me zanima!

Ljetni problemi: Vizažist otkrio kako ukloniti pretjerani sjaj lica

Vizažist Criss Scortezz otkrio je da uz pomoć čiste kozmetičke spužvice i maramice možete jednostavno ukloniti sjaj s lica koji se najčešće javlja ljeti zbog masne kože
Vidi originalni članak

Masna koža ljeti često zadaje probleme, a kao posljedica javlja se pretjerani sjaj kojeg se ponekad teško riješiti. Lice izgleda kao nauljeno, a šminka se ne može dugo zadržati na licu. Međutim, vizažist Criss Scortezz je otkrio trik s kozmetičkom spužvom i maramicom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nanesite puder i korektor kao i obično. Zatim navlažite čistu kozmetičku spužvicu, pazeći da istisnete višak vode, i zamotajte je u maramicu. Nježno tapkajte po licu odnosno po područjima koja se sjaje. Mnogima se na području T-zone nakuplja najviše ulja pa se to područje i najviše sjaji. 

Maramica djeluje kao svojevrsni papir za upijanje, upijajući ulje kroz sitne pore bez uklanjanja šminke.

Korištenje kozmetičke spužve, umjesto tapkanja prstima po maramici, također daje više spretnosti i pomaže vam da dođete do sitnijih pukotina.

Pripazite da s kozmetičkom spužvicom uvijek tapkate po licu, a nikad ne povlačite, kako ne biste razmazali cijeli korektor. Također, pripazite da spužva nije previše mokra jer većina šminke ima uljnu bazu, a previše vode može stvoriti piling, piše mindbodygreen.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare