Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ljetni problemi: Vizažist otkrio kako ukloniti pretjerani sjaj lica

Ljetni problemi: Vizažist otkrio  kako ukloniti pretjerani sjaj lica

Vizažist Criss Scortezz otkrio je da uz pomoć čiste kozmetičke spužvice i maramice možete jednostavno ukloniti sjaj s lica koji se najčešće javlja ljeti zbog masne kože

Masna koža ljeti često zadaje probleme, a kao posljedica javlja se pretjerani sjaj kojeg se ponekad teško riješiti. Lice izgleda kao nauljeno, a šminka se ne može dugo zadržati na licu. Međutim, vizažist Criss Scortezz je otkrio trik s kozmetičkom spužvom i maramicom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prehrana za mladolik izgled 01:24

Nanesite puder i korektor kao i obično. Zatim navlažite čistu kozmetičku spužvicu, pazeći da istisnete višak vode, i zamotajte je u maramicu. Nježno tapkajte po licu odnosno po područjima koja se sjaje. Mnogima se na području T-zone nakuplja najviše ulja pa se to područje i najviše sjaji. 

Maramica djeluje kao svojevrsni papir za upijanje, upijajući ulje kroz sitne pore bez uklanjanja šminke.

Korištenje kozmetičke spužve, umjesto tapkanja prstima po maramici, također daje više spretnosti i pomaže vam da dođete do sitnijih pukotina.

Pripazite da s kozmetičkom spužvicom uvijek tapkate po licu, a nikad ne povlačite, kako ne biste razmazali cijeli korektor. Također, pripazite da spužva nije previše mokra jer većina šminke ima uljnu bazu, a previše vode može stvoriti piling, piše mindbodygreen.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života