To je to što me zanima!

Ljubav iz mladosti: Nakon 20 g. loših brakova opet zaljubljeni

Nakon što sam se razveo s bivšom suprugom, razmišljao sam o Alysi još više. Odlučio sam joj poslati poruku na Facebooku. Ona je bila presretna što sam joj se javio, kaže Tim
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Kupio curi tortu da joj čestita što je konačno 'pustila goluba'

Alysa (42) i Tim Mounce (41) iz Oregona u SAD-u jednom su bili u vezi kao tinejdžeri 1996. godine. Nakon što su prekinuli, prošla su dva desetljeća tijekom kojih uopće nisu razgovarali. 

U tih dvadeset godina našli su partnere, vjenčali se, a na kraju i oboje razveli 2016. godine. Smatraju da je iskra cijelo vrijeme postojala. 

- Nakon što sam se razveo s bivšom suprugom, razmišljao sam o Alysi još više. Odlučio sam joj poslati poruku na Facebooku. Ona je bila presretna što sam joj se javio. Odmah smo se našli i za sedam mjeseci se vjenčali - kaže Tim.

Obećali su jedno drugome da ih više ništa neće razdvojiti, a vjenčali su se u srpnju 2016. godine. 

- Poslao mi je poruku uoči Božića 2016. godine i tad sam se prvi put čula s njim nakon 20 godina - kaže Alysa. 

 - Bili smo slatki par u srednjoj školi, ali putevi su nam se razdvojili kad smo krenuli na fakultet, kao i mnogim parovima u tim godinama. Dogodilo se ono što se trebalo dogoditi. Kada smo se ponovno našli, nakon razvoda s bivšim partnerima, nastavili smo tamo gdje smo stali. Zabavno nam je i dobro zajedno i to je ono što nam treba - kaže Alysa te dodaje da su počeli izlaziti u veljači, a već u srpnju su bili u braku. 

Ona se od drugog supruga razvela u rujnu 2015. godine nakon kratkog braka koji je trajao samo 10 mjeseci. Smatra da je ta veza bila toksična. Tim joj se javio u prosincu, a tada je prolazio kroz razvod s bivšom suprugom s kojom je bio 15 godina. 

Njihovo četvero djece iz prethodnih brakova bili su na vjenčanju.

- Sve je bilo prekrasno. Osjećala sam se kao da se udajem za prijatelja i ljubavnika. Živim kao u bajci - rekla je Alysa. 

- Posljednje tri godine bile su divne i zajedno radimo apsolutno sve. Najsretnija sam što sam ikad bila i jednostavno se osjećam kao da je tako trebalo biti - kaže Alysa. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Najradije biste sjeli i plakali? Tu je pet sjajnih razloga za to

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MOC JE U ZNANJU 24.05.2020.

    Ma da , kako da ne . :-P Ha ha

  • retita🦋 24.05.2020.

    Neke iskre se nikada ne ugase.

  • sasa66 24.05.2020.

    I meni se bivša javila nakon 15g i poslje smo bili u vezi 2 godine ja ona i njezin muž. PS muž nije znao da smo u vezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare