To je to što me zanima!

Ljubav tate i kćeri nema granica - za nju je rado postao i sirena!

Fotografije djevojčice koja u ružičastom kostimu sirene slavi svoj osmi rođendan, uz tatu koji se također odvažio odjenuti kao sirena, zagrijat će vam srce kad vidite njihovu sreću i osmijehe
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju ljubav očeva prema kćerima, nema granica! Potvrđuje to primjer djevojčica koja je poželjela svoj 8. rođendan proslaviti u kostimu sirene, čiji tata dobro zna koliko su snovi u toj dobi važni. Zato ne samo da nije dvojio oko toga treba li joj to omogućiti, nego se - pridružio. 

POGLEDAJTE VIDEO: San svake djevojčice je biti u ulozi morske sirene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu su objavljene njihove zajedničke fotografije u kostimima sirene, s rođendanske proslave 10. srpnja: Oboje u ružičastim kostimima perajama pljuskaju po vodi i 'umiru od smijeha'.

Desirae Deal, fotografkinja koja je uhvatila ovaj veseli dvojac, obavila je sjajan posao zabilježivši koliko su se otac i kći dobro zabavljali, pa je post koji je objavila vrlo brzo zaradio veliki broj lajkova i komentara.

Viral Otac i kćer dotaknut će vam srce obradom hita Coldplaya

Malo tko je mogao odoljeti tome da čestita čovjeku kojem je radost njegove kćeri očito najvažnija stvar na svijetu. 

Desirae kaže kako su priče o sirenama stoljetna tradicija i često su korišten motiv u umjetnosti, bajkama, a posebno crtanim filmovima, pa je bilo teško zamisliti da bi netko mogao napraviti dobar remake već smišljenih klasika, prenosi BP. 

- Sigurna sam da bi ovaj dvojac iznenadio i Hansa Christiana Andersena te ljude koji vode Disneyjev odjel sa sirenama - kaže.

- Ovaj će tata zauvijek biti heroj u očima svoje kćeri, to je neprocjenjivo - samo je jedan od komentara, a ima i onih koji su napisali kako definitivno konkurira za najboljeg tatu na svijetu.   

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ..D a r k w o o d.. 14.07.2020.

    Da tata nema te sklonosti, nebi to radio jer se kčeri može ugodit na mnoge druge načine a ne ovako, znamo kakvi i tko ima takve sklonosti ...

  • 14.07.2020.

    napokon nesto pozitivno danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare