To je to što me zanima!

Majka umrla od korone, pa kći od infarkta na njenu sprovodu

Majka četvero djece (63) zarazila se korona virusom u domu umirovljenka i preminula, a na malom sprovodu na kojem su se opraštali od nje, njezina kći doživjela je srčani udar i na mjestu preminula
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Sto dana korone: Od tržnice u Kini, do smrti u Brtonigli u Istri

Laura Richards (32) doživjela je srčani udar dok su tijelo njezine majke Julie Murphy (63) spuštali u zemlju. Užasnuta rodbina i vikar koji je sprovodio pogreb pokušali su je spasiti, no umrla je na licu mjesta. 

Laura je bila na sprovodu svoje majke, sa šačicom ljudi kojoj je dozvoljeno da se od nje oproste, zbog pravila socijalnog distanciranja uslijed pandemije korona virusa.

Laurina obitelj iz Atherstonea u Warwickshireu, u Engleskoj, ostala je zavijena u crno. Julie je bila majka četvero djece. Inače je bolovala od multiple skleroze i demencije i umrla je 15. ožujka, nakon što se u staračkom domu zarazila korona virusom.

PSSSST Korona virus je utišao svijet, pa sad čujemo vibracije Zemlje

Laurina polusestra Sadie (45), izjavila je da je obitelj proživjela dvostruku tragediju. Na majčinom sprovodu u jednom trenutku je samo čula sestrin vrisak: 'Ne mogu disati, gušim se!' - i uskoro je nije bilo, prenosi The Mirror. 

- Stisnula se za prsa. Kćer je rekla da sjedne i stavi kaput ispod sebe, ali jedva da je mogla progovoriti ili udahnuti. Čak je i vikar pokušao pomoći, ali se ništa nije moglo učiniti, jer je doživjela težak srčani udar - priča Sadie.

Kaže kako je nevjerojatna tragedija izgubiti sestru na majčinom pogrebu. 

TOMISLAV KLAUŠKI Kako je Hrvatska ovog Uskrsa stavila koronavirus na čekanje

U danima prije smrti, Laura je na Facebooku objavila dirljivu posvetu majci, napisavši: 'Volim te mama', uz puno emotikona u obliku srca. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:Korona u Amazoniji: Zarazio se dječak iz izoliranog plemena

Idi na 24sata

Komentari 17

  • leolukictunjic 10.04.2020.

    Mislim da bi se i meni ovo dogodilo ali da sahranjujem sestru ili brata kad pomislim samo na to srce se steže. Bolje da ja prije njih umrem iako su oni stariji.

  • drogec 10.04.2020.

    Sta nisu zabranjeni sprovodi

  • 10.04.2020.

    Zalosno, ali dogodi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare