To je to što me zanima!

Makeover by SuperMila: Divno popodne i drugačije iskustvo

Vesna Đuričić (49) iz Popovače uživala je u društvu šminkerice i stilista, a posebno iznenađenje bio je i poklon-bon. Najviše ju je oduševila promjena stare frizure
Vidi originalni članak

Kad smo stigle kući, mama je rekla da me već dugo nije vidjela tako nasmijanu - prokomentirala je reakcije najbližih treća dobitnica makeovera Vesna Đuričić iz Popovače. Njezinu je prijavu poslala kćer Dijana, u nadi da će makeover u Westgateu moći darovati mami za nadolazeći 50. rođendan. I uspjela je, a mama je bila, najblaže rečeno, “izvan sebe” od oduševljenja.

- Onaj tko osvoji tu nagradu, stvarno je sretan čovjek. Bilo je ovo jedno prekrasno popodne i novo iskustvo - otkrila nam je 49-godišnjakinja pravnica u telefonskom razgovoru, nakon što su se malo slegnuli dojmovi. Već  gotovo tri desetljeća zaposlena u pravnoj službi tvornice radijatora Lipovica, ta šarmantna dama u slobodno vrijeme i sama pomalo šije, a što se odijevanja tiče, sve dolazi u obzir, osim hlača mrkva kroja. 

Kako bismo je razuvjerili, Vesni smo, s obzirom na njezinu zavidnu figuru, za dan u uredu odabrali bijele pripijene traperice. I izgleda sjajno! Morate se složiti. No njezin favorit poslovnog stajlinga ipak je plavi sako iz kolekcije Cindy Crawford za C&A na koji je i potrošila dio poklon-bona Westgatea. U istom dućanu kupila je trendi sako na prugice i košulju, a proljetnu garderobu osvježila je s nekoliko pari cipela iz Humanica - baršunaste “pumpsice” u nekoliko boja lako će uklopiti u svaku kombinaciju, a ekstravagantne lakirane salonke s prozirnom potpeticom kandidatkinja je odabrala za posebne prigode. 

- Svi su se oduševili frizurom - govori Vesna, koja praktički cijeli život njeguje isti stil. Iako se Danijela nadala da će mama napokon zablistati s novom, svjetlijom bojom, “skidanje” crne ne bi bio najpametniji potez za njezinu oslabljenju i tanku  kosu, objasnio je stručni tim frizerskog salona Simple. Što se šminkanja tiče, Vesna svakodnevno na lice nanosi malo tuša i pudera te ruž i rumenilo, a za sjenilom rijetko poseže. 

- Sjenilo koristim samo ponekad, umjetne trepavice nikada nisam stavljala, a nikada nisam ni ‘iscrtala’ gornji kapak - iskreno priznaje naša čitateljica. Ne zanosi se previše igrama na sreću iako ponekad sudjeluje iz čiste zezancije. 

Simpatične mamu i kćer ostavili smo u Westgateu u potrazi za Dijaninom vjenčanicom. 

Možda je i drugi put imala sreće, tko zna...

Mladenački razbarušena kosa i prirodni make-up

U ugodnom ambijentu frizerskog salona Simple počela je beauty transformacija. Prethodno duga i tanka Vesnina kosa pretvorena je u gustu, sjajnu i mladenački razbarušenu frizuru. Vizažistica Renata Đuras istaknula je usne ružem boje mesa, a oči su posebno zablistale uz pomoć umjetnih trepavica s kojima čitateljica nije imala nikakvih prethodnih iskustava.

SuperMilu potražite u srijedu, 24. travnja besplatno ekskluzivno uz 24sata. Požurite jer količine su ograničene.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Stevi 26.04.2013.

    super,žena lijepo izgleda,njezino dijete joj je poklonilo prekrasan dar za rođendan.pa...sretan ti rođendan!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare