Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Makeover by SuperMila: Divno popodne i drugačije iskustvo

Makeover by SuperMila: Divno popodne i drugačije iskustvo
5

Vesna Đuričić (49) iz Popovače uživala je u društvu šminkerice i stilista, a posebno iznenađenje bio je i poklon-bon. Najviše ju je oduševila promjena stare frizure

VIDEO

Kad smo stigle kući, mama je rekla da me već dugo nije vidjela tako nasmijanu - prokomentirala je reakcije najbližih treća dobitnica makeovera Vesna Đuričić iz Popovače. Njezinu je prijavu poslala kćer Dijana, u nadi da će makeover u Westgateu moći darovati mami za nadolazeći 50. rođendan. I uspjela je, a mama je bila, najblaže rečeno, “izvan sebe” od oduševljenja.

- Onaj tko osvoji tu nagradu, stvarno je sretan čovjek. Bilo je ovo jedno prekrasno popodne i novo iskustvo - otkrila nam je 49-godišnjakinja pravnica u telefonskom razgovoru, nakon što su se malo slegnuli dojmovi. Već  gotovo tri desetljeća zaposlena u pravnoj službi tvornice radijatora Lipovica, ta šarmantna dama u slobodno vrijeme i sama pomalo šije, a što se odijevanja tiče, sve dolazi u obzir, osim hlača mrkva kroja. 

Kako bismo je razuvjerili, Vesni smo, s obzirom na njezinu zavidnu figuru, za dan u uredu odabrali bijele pripijene traperice. I izgleda sjajno! Morate se složiti. No njezin favorit poslovnog stajlinga ipak je plavi sako iz kolekcije Cindy Crawford za C&A na koji je i potrošila dio poklon-bona Westgatea. U istom dućanu kupila je trendi sako na prugice i košulju, a proljetnu garderobu osvježila je s nekoliko pari cipela iz Humanica - baršunaste “pumpsice” u nekoliko boja lako će uklopiti u svaku kombinaciju, a ekstravagantne lakirane salonke s prozirnom potpeticom kandidatkinja je odabrala za posebne prigode. 

- Svi su se oduševili frizurom - govori Vesna, koja praktički cijeli život njeguje isti stil. Iako se Danijela nadala da će mama napokon zablistati s novom, svjetlijom bojom, “skidanje” crne ne bi bio najpametniji potez za njezinu oslabljenju i tanku  kosu, objasnio je stručni tim frizerskog salona Simple. Što se šminkanja tiče, Vesna svakodnevno na lice nanosi malo tuša i pudera te ruž i rumenilo, a za sjenilom rijetko poseže. 

- Sjenilo koristim samo ponekad, umjetne trepavice nikada nisam stavljala, a nikada nisam ni ‘iscrtala’ gornji kapak - iskreno priznaje naša čitateljica. Ne zanosi se previše igrama na sreću iako ponekad sudjeluje iz čiste zezancije. 

Simpatične mamu i kćer ostavili smo u Westgateu u potrazi za Dijaninom vjenčanicom. 

Možda je i drugi put imala sreće, tko zna...

Mladenački razbarušena kosa i prirodni make-up

U ugodnom ambijentu frizerskog salona Simple počela je beauty transformacija. Prethodno duga i tanka Vesnina kosa pretvorena je u gustu, sjajnu i mladenački razbarušenu frizuru. Vizažistica Renata Đuras istaknula je usne ružem boje mesa, a oči su posebno zablistale uz pomoć umjetnih trepavica s kojima čitateljica nije imala nikakvih prethodnih iskustava.

SuperMilu potražite u srijedu, 24. travnja besplatno ekskluzivno uz 24sata. Požurite jer količine su ograničene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja