To je to što me zanima!

Mala crna haljina nosi se više od 140 puta i "živi" 11 godina

Žene vole crne haljine jer ih mogu nositi u gotovo svim prigodama, djeluju zavodljivo i sužavaju figuru, a više od 90 posto žena ima svoju omiljenu crnu haljinu u ormaru
Vidi originalni članak

Mala crna haljina najisplativija je odjevna investicija žena, pokazalo je istraživanje britanske internet stranice MyVoucherCodes na više od 2100 žena u dobi od 25. do 40. godina. U prosjeku, mala crna haljina se nosi 11 godina od kupnje, a u tom razdoblju vlasnica je odjene više od 140 puta, piše Daily Mail

Više od 90 posto žena ima barem jednu malu crnu haljinu u ormaru, a polovica njih ima ih od četiri do šest. Smatraju da su idealne za nošenje u svim prilikama. Oko 60 posto žena ima svoju omiljenu crnu haljinu u ormaru i nose je samo u posebnim prigodama. 

Ovaj komad odjeće žene obožavaju jer ih mogu nositi na posao, u izlazak i tijekom formalnih prigoda te je transformirati samo uz mali komad nakita. 

- Rijetke su žene koje u svom ormaru nemaju crnu haljinu, a najčešće su to one koje ni ne nose haljine jer se u njima ne osjećaju ugodno - rekao je glasnogovornik tvrtke MyVoucherCodes, Mark Pearson.

Dodao je kako žene vole nositi crne haljine jer se lako uklapaju u svaki stil, a crna boja djeluje svečano i seksepilno te istovremeno sužava figuru.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zloča21 11.02.2013.

    crna haljina <3 iznad koljena, s čipkom

  • prdac40 09.02.2013.

    Ja ju jos nikad nisam obukao ?

  • locko 09.02.2013.

    imam od mature al imam sad 5 kila viška tako da :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare