To je to što me zanima!

Mama i kći kao sestre: 'Zbog izgleda mi prilaze mlađi dečki'

Mi smo najbolje prijateljice. Ona je ponosna na svoju mamu i ja na nju. Jedna drugoj smo velika podrška, kaže JoLee Barnes (52) iz Kalifornije o odnosu sa svojom kćeri Ariannom Chamberlain (30)
Vidi originalni članak

Kad bi izlazile, mlađi muškarci bi nam htjeli platiti piće misleći da smo sestre, kaže mama JoLee Barnes (52) iz Kalifornije, koja svojoj kćeri Arianni Chamberlain (30) zbog mladolikog izgleda izgleda poput sestre, piše Daily Mail

- Ljudi uvijek komentiraju i govore kako nevjerojatno mlado moja mama izgleda te često na prvu pomisle da mi je sestra - kaže Arianna.

POGLEDAJTE VIDEO: Splićanka Marijana Pašalić (44) dijeli savjete za dobru formu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mnogi mi govore da imam sjajne gene i pitaju me koja je tajna mojeg mladolikog izgleda - kaže JoLee te dodaje kako smatra da radost, mir i boravak u prirodi usporavaju proces starenja.

UVIJEK U CENTRU PAŽNJE Njegovo veličanstvo - orgazam: 50 stvari koje možda niste znali

- Svake večeri na lice nanosim ulje šipka. Moja kći i ja smo slične u odnosu prema ljepoti. Imamo strogi režim njege kože, što sigurno pomaže - kaže te dodaje kako ju je kći nagovorila na trajno iscrtavanje obrva i da je zadovoljna rezultatima.

JoLee se inače bavi nekretninama, a oduvijek je voljela modu smatrajući da su odjevni komadi dio umjetnosti.

- Sličnost je jačala kako je Arianna postajala starija. Njezino društvo me je htjelo za prijateljicu, no ja sam ipak mama i u njezinim tinejdžerskim godinama držala sam se po strani - kaže vesela mama.

- Moji školski prijatelji čak su bili zaljubljeni u nju. Pjesmu ‘Stacey’s Mom’ pjevali su za moju mamu - kroz smijeh se prisjeća Arianna.

KAO IZ BAJKE Najljepši dar: Kupio je supruzi dom iz djetinjstva i uredio ga

- Bez obzira na to što izgledam mlađe, na starenje ne gledam kao na nešto loše, jer si mudriji, sigurniji u sebe i s više iskustva nego u mlađim danima - smatra.

- Mi smo najbolje prijateljice. Ona je ponosna na svoju mamu i ja na nju. Jedna drugoj smo velika podrška - kaže majka.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • zaladilo 12.03.2021.

    Ja namivolim ove sa vakin usnan,kad je ljubim kaon da jeden kravnu,najmibolja su mrmeladon,prezgodne

  • MPoto 12.03.2021.

    Bogami, i jedna i druga izgledaju starije od 50.

  • 12.03.2021.

    Mama je profinjena. Ima lipu glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare