To je to što me zanima!

Mamin trik: Nalakirala im nokte da lakše razlikuje svoje blizance

Premorena je majka otkrila da joj je život s dvije male bebe doista izazov, a dodatnu pomutnju izazivalo joj je to što ih nije mogla razlikovati. Zbog toga je jednom od njih odlučila nalakirati nokte na nogama u plavu boju
Vidi originalni članak

Rosanna Davison je nekadašnja missica Irske i svijeta, a ovih dana uživa u svim čarima roditeljstva. Prije je otvoreno govorilo o svojoj borbi s neplodnošću i čak 14 spontanih pobačaja koje je doživjela, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Dobrobiti šetnje za male bebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No danas ona ima kćer Sophiju, koju je sa suprugom Westom dobila zahvaljujući surogat majčinstvu, a nedavno su dobrodošlicu poželjeli i identičnim blizancima koje su nazvali Hugo i Oscar. 

SVI JOJ SE SMIJU Tortu koju je mama napravila za rođendan kćeri ispala je fijasko

 

Rosanna je na Instagramu nedavno objavila post u kojem je napisala:

Sedam tjedana Huga i Oscara proletjelo je u magli neprospavanih noći, promjena pelena, beskrajnih umirivanja uplakanih beba i stalnih hranjenja, a istovremenog zadržavanja Sophijine rutine.

Iscrpljena je majka pritom priznala kako su dječaci toliko slični da ih je doista teško razlikovati, osobito u polutami kod noćnih hranjenja. Stoga se ona dosjetila domišljatog trika kojeg je podijelila sa svojim pratiteljima.

Naime, odlučila je dječacima nalakirati nokte na nogama kako bi ih lakše razlikovali. Tako je jedan od dječaka dobio tirkizan lak na nožnim prstima, gdje ga je ipak lakše sakriti nego na rukama.

IPAK NISU ISTI Nova saznanja pokazala da ni identični blizanci ne dijele 100% identičan DNK, postoje mutacije

Dok su jedni pohvalili njenu metodu, drugi su je napali 'kako ih ne može razlikovati' te 'otkud joj ideja da lakira nokte bebi'. No, neke su majke blizanaca rekle da im je žao kako se nisu i same tog dosjetile dok su im djeca bila tako mala, jer bi im to uvelike olakšalo neke stvari, poput rasporeda hranjenja.

U svoju obranu, Rosanna je kritičarima naglasila kako, iako će joj to možda sinovi zamjeriti kad budu stariji, koristila je netoksičnu boju namijenjenu djeci koja se guli s noktiju.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.01.2021.

    ti si i prirodna plavuša izgleda 🙄🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare