To je to što me zanima!

Mamu hvale jer je priznala da se mrzi igrati sa svojom kćeri

Svojom iskrenom objavom majka kćeri jedinice mnoge je oduševila, ali bilo je i onih koji su joj zamjerili što se ne voli igrati s malenom te su joj rekli kako će žaliti za danima kada se kći htjela igrati s njom
Vidi originalni članak

Korisnica TikToka, Lynn Marie, priznala je u videu objavljenom na toj društvenoj mreži kako se mrzi igrati sa svojom kćerkom.

POGLEDAJTE VIDEO: Mama priznala da se mrzi igrati sa svojom kćeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sinoć me moja kći tražila da se igram s njom, a ja to mrzim. Vodit ću je u šetnje ili ići negdje da nešto radimo, ali ne želim se igrati s njezinim barbikama. Ali, bilo mi je žao jer je jedino dijete pa sam pristala. Uspjela sam. S pola srca sjela sam s njom i igrala se barbikama 10 minuta. Nije bilo strašno. Kada se probudila sljedeće jutro i spremala za školu, bila je super volje i pitala me hoću li se opet igrati s njom. U sebi sam mislila: 'neeeeeee', ali kada mi je rekla koliko se zabavljala dok smo se prošlu večer igrale s barbikama slomilo mi se srce. Ako joj je moj ravnodušni pokušaj igranja s njom toliko značio, definitivno to mogu ponoviti. Tako da, ne znam, ako vas djeca pitaju da se igrate s njima, odvojite pet minuta i učinite to - ispričala je u videu, koji je do sada pregledan više od milijun puta.

@backbreaker_lynn

Parenting is hard, even when it’s easy. The little things really are the big things. Who knew?! ##momsoftiktok ##parenting ##10minutes

♬ original sound - Lynn Marie

Mnogi su pohvalili njezinu iskrenost i zahvalili su joj se. 

SUDBONOSNI SUSRET Gej par posvojio bebu koju su pronašli napuštenu u metrou: 'Danas studira i veći je od nas'

- Trebala sam ovo čuti. Ja isto nisam baš za igru, ali uvijek sam za neki izlazak ili neku aktivnost - napisala je jedna majka u komentaru.

Ipak, nekima se nije svidjelo što je Lynn imala za reći, piše Mirror.

Neki su komentirali kako dijete nije tražilo da se rodi i da je roditeljska obaveza biti društvo malenima, a neki su se čudili kako Lynn ne razumije koliko se njezina kći osjeća posebno kada se igra s majkom.

IZBJEGNITE PROBLEME 6 načina na koji vam se odnosi mijenjaju nakon rođenja bebe

- Doći će dan kada će kći prestati tražiti da provodi vrijeme s tobom, a ti ćeš to htjeti više od svega - upozorio ju je jedan od pratitelja.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ..lola. 15.04.2021.

    Slabo tko je pročitao članak...

  • Ujutro 14.04.2021.

    Definitivno će jednog dana žaliti za ovim danima. Ja žalim i sa sjetom se sjećam kad mi je kćer bila mala, a igrao sam se s njom i uživao u tome. I danas mi nedostaje to vrijeme.

  • jorgen 14.04.2021.

    Došli smo do toga da roditelji mrze provoditi vrijeme s djecom i šalju ih na razne aktivnosti kako bi oni mogli visiti na socijalnim mrežama. Žalosna stvarnost sebičnog individualizma 21-og stoljeća. Ljubav prema samome sebi i nikome drugome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare