To je to što me zanima!

Marie Kondo: Evo što bi trebali učiniti s neželjenim poklonima

Vrijeme darivanja je prošlo, a još ne znate što učiniti s onim užasnim ručnicima, puloverom ili čarapama koje ste dobili. Stručnjakinja za čišćenje Marie Kondo predlaže rješenje
Vidi originalni članak

Na svom Instagramu ponudila je tri vrlo konkretna savjeta što učiniti s darovima koji vam se nisu svidjeli i koji u vama ne izazivaju radost ni veselje, piše Yahoo.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za brzo umatanje darova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Darovi su znak pažnje, no ponekad ne odgovaraju vašem ukusu. Možda takve darove još ne želite donirati, no ne trebate ih ni skrivati preplavljeni osjećajem srama kad god ih vidite - napisala je Kondo.

Ovo su njezini savjeti:

1. Otvorite ih odmah
2. Uklonite ambalažu
3. Počnite ih odmah koristiti

IMA SE, MOŽE SE Bizarni i brutalno skupi: Kada zvijezde pretjeraju s darovima

Ako vas je savjet o korištenju darova iznenadio, Kondo je ponudila i objašnjenje. Kaže kako, bez obzira što se osjećate loše u vezi dara, morate ga uvijek isprobati kako biste vidjeli izaziva li u vama ikakvo uzbuđenje.

- Najmanje jedanput iskušajte svaki dar, pa čak i one koji ne izazivaju radost. Sposobnost da osjetite što vas uistinu veseli i uzbuđuje proizlazi samo iz iskustva. Budite avanturisti i prihvatite stvari koje su drugačije. Što više iskustva budete imali, to će vaš osjećaj radosti biti rafiniraniji - ističe Kondo.

BOŽIĆ TALAC MATERIJALIZMA Papa: Ljudi su opsjednuti sami sobom, darovima, proslavama

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • The Stand 05.01.2021.

    Rijetko kad dobijem dar koji mi se ne sviđa ali ako nešto baš ne koristim, a znam da bi ga netko drugi koristio proslijedim ga dalje. 🙂

  • 04.01.2021.

    Iz iskustva znam da me prvi osjećaj ne vara :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare