Show

Komentari 4

Bizarni i brutalno skupi: Kada zvijezde pretjeraju s darovima

Bizarni i brutalno skupi: Kada zvijezde pretjeraju s darovima

Njima nije strano 'baciti' veću količinu novca kako bi svojim najmilijima kupili poklone za Božić. Osim što kupuju dizajnersku odjeću, ima i bizarnih poklona

Slavni ne štede ni kad su u pitanju pokloni za Božić, većina njih posegne duboko u džep kako bi razveselili svoje bližnje. Tako je bivši nogometaš David Beckham (45) svojoj je Victoriji (46) za božićni poklon 2005. godine pod borom ostavio dizajnersku torbicu s dijamantima, vrijednu 750 tisuća kuna te ključeve novog Rolls-Roycea vrijednog dva milijuna kuna.

David nije jedini koji ne štedi na svojoj supruzi. Američki glumac Ben Affleck (48) svojoj je, sada već bivšoj, supruzi Jennifer Garner (48) kupio dijamanti prsten od sedam karata, a nije štedio ni na bivšoj zaručnici Jennifer Lopez (51). Njoj je za jedan Božić kupio WC školjku optočenu dijamantima, rubinima i safirima. 

Britanski glumac Jude Law (47) svojoj je, sad već bivšoj, zaručnici Sienni Miller (38) za Božić darovao klavir u koji je stavio prsten sa safirom vrijednim milijun kuna. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa im nije dugo potrajala.

Paris Hilton (37) zna kako samu sebe počastiti za Božić. Jedne godine kupila je ružičasti Bentley Continental GT vrijedan 285.000 dolara, čija je kontrolna ploča prekrivena dijamantima. 

Beyonce (39) je svom suprugu Jay Z-ju (51) za jedan Božić kupila Bugatti vrijedan dva milijuna dolara, a on je njoj kupio Birkin torbicu vrijednu 350 tisuća dolara.

Slavni glazbeni par ne štedi ni na svojoj djeci, pa su tako kćeri Blue Ivy poklonili lutku vrijednu vrtoglavih 60 tisuća američkih dolara, odnosno 390 tisuća kuna. Riječ je o lutki koja na sebi ima dijamante, a izrađena je od bijelog i zlatnog nakita.

Bivši boksač Mike Tyson (53) na poklon svojoj bivšoj supruzi Robin Givens potrošio je dva milijuna dolara. Ipak, nije joj kupio sportski auto niti dijamantni prsten, već joj je kupio golemu zlatnu kadu. 

Bivši supružnici Mariah Carey (50) i Nick Cannon (40) zimske blagdane 2018. proveli su zajedno zbog tada petogodišnjih blizanaca Monroea i Moroccana. Dok su još bili u braku, jednog Božića Nick je kupio Mariah automobil Rolls Royce vrijedan 400 tisuća dolara.

Otac Tori Spelling (45), producent Aaron, svojoj je djeci htio pružiti 'bajkoviti Božić' stoga je kupio stroj za lažni snijeg koji stoji oko 2 milijuna dolara te je 'pahuljama' obasipao cijelo imanje. Tori je bila toliko oduševljena tim iskustvom da je i sama to priuštila svojoj djeci 2009. godine.

Glumica Courteney Cox (56) ne štedi na svojim prijateljima pa je tako svojoj kolegici i najboljoj prijateljici Jennifer Aniston (51) kupila bicikl u vrijednosti od 12 tisuća dolara, odnosno oko 80 tisuća kuna.

Najčitaniji članci