To je to što me zanima!

Mašna na sandalama je hit: Nosi se na visoku i nisku petu

Neupadljive crne ili vesele ružičaste, nosit će se svih veličina. Bit će ponovno popularna mala potpetica, od 2,5 do 5 cm, poznatija kao 'kitten heel'
Vidi originalni članak

Simbol romantike, zaigranosti i ženstvenosti uvijek su bile mašne svih veličina i materijala, a dolaskom proljeća one se vraćaju i na obuću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošle godine mogli smo ih pronaći na sandalama, kao i na cipelama s potpeticom, pa ih u nadolazećoj sezoni očekujemo u još više varijacija.

Bit će ponovno popularna mala potpetica, od 2,5 do 5 cm, poznatija kao “kitten heel”. Sandale s malom petom već su preplavile web shopove poznatih brendova, a mogu se pronaći cipele raznih boja.

Crne sandale u špic uvijek su in, a većinu ih krasi otvorena peta, koju drži samo remenčić. Velike traper mašne na cipelama nosit će se uz denim kombinacije, a mogu se pronaći i cipele s mašnama raznih upadljivih boja, poput ružičaste ili crvene, koje lako postaju centralni komad kombinacije.

DIVAN TON Proljetni đir: Blaga zelena za romantične stilske kombinacije

Male mašne od vrpce poznat su dodatak na balerinkama, koje su suptilan ukras, no ne privlače pažnju na sebe kao što je to slučaj na ostaloj obući.

Cipele s mašnom možete kombinirati uz dnevne i večernje kombinacije, a iz njih se nećemo skidati sve do jeseni - bile one ravne, s manjom ili većom potpeticom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare