To je to što me zanima!

Mesni specijaliteti od kestena i jesenski tartovi u Skuhatćute

Novi broj magazina za uživanje u hrani donosi najbolje recepte s kestenima, neobične slastice za Noć vještica te reportažu o hrvatskom kralju tartufa
Vidi originalni članak

U novom broju magazina za uživanje otkrijte sve čari kestena i maruna. Kušajte domaće rezance od kestena u umaku od šumskih gljiva, kremastu juhu, sladoled,  punjena pačja prsa s valjušcima od kestena ili nadjevenu puretinu s nabujkom od heljde prema receptu chefa Darija Lide iz zagrebačkog restorana Vinkl. 

U specijalu donosimo 16 sezonskih recepata za tart. Piletina, gljive, špinat, poriluk, pa čak i srdele ili losos mogu postati inspiracija za nadijevanje slasnog tijesta. Pripremaju se i u ljupkim minivarijantama koje se poslužuju kao slasni "finger food". 

Iz Istre stiže reportaža o hrvatskom kralju tartufa. Giancarlo Zigante je nakon nešto više od četiri desetljeća sakupio  tonu plemenitih gljiva koje mirišu na bijeli luk i zreli sir. Donosimo i recepte chefa Damira Modrušana koji je recepte s tartufima doveo do savršenstva - obrazi boškarina, mousse od ovčjeg sira i fagottini samo su neka od jela koje potpisuje. 

Djeca će obožavati cake pops, odnosno loptice od biskvita na štapiću. Možete ih prigodno dekorirati za Noć vještica pomoću fondanta i jestivih boja.     

Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Veronica&Marcel 26.10.2013.

    Skuhat cu te vam je najbolji prilog! Thxx :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare