To je to što me zanima!

Michelle Pfeiffer pokazala novu vilu vrijednu 150 milijuna kuna

Interijer vile je u rustikalno-modernom stilu, a podovi su od svijetlog drveta koji još više otvara prostor. U podrumu se nalazi teretana koja je obložena staklom
Vidi originalni članak

Hollywoodska glumica Michelle Pfeiffer zajedno je sa svojim dugogodišnjim suprugom, producentom Davidom E. Kelleyjem predstavila svoj novi dom u elitnoj četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.

Vila vrijedi 22,3 milijuna dolara ili oko 150 milijuna kuna. Velika je oko 950 kvadrata, ima šest spavaćih soba, 11 kupaonica i garaža za četiri automobila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za dizajn je zaslužan Steve Giannetti, jedan od najcjenjenijih američkih arhitekata, a poznat je po klasičnom stilu koji se s lakoćom stapa s modernim. Interijer vile je u rustikalno-modernom stilu, a podovi su od svijetlog drveta koji još više otvara prostor. 

Kuhinja je ogromna s otokom u sredini koji je obložen mramorom, a puno velikih prozora s pogledom na dvorište doista su prekrasan prizor. 

Ogroman dnevni boravak velika je oaza za uživanje. Umjesto zida, tu su veliki stakleni prozori pa prividno nema granice između sobe i terase koja izlazi na dvorište s bazenom.

Kupaonica je obložena mramorom, a u sredini je i kada srebrne boje u starinskom stilu. 

U podrumu je teretana obložena staklom, a pogled joj se pruža direktno na vinski podrum sa stotinama boca vina i šampanjaca. 

Vani je veliki travnjak na kojem se mogu organizirati i svečane večere te veliki bazen. 

Njihovi najbliži susjedi su i druge poznate ličnosti poput Larrya David, Jessice Capshaw, Bena Afflecka i Kevina Feige, piše Variety. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 29.02.2020.

    Što tu košta US $ 23.473? 1 1m2.? Da je brodom dovukla građevinski materijal iz Italije ne bi koštala toliko. Moj prijatelj sagradio u Kentucky -u vilu obloženu bračkim kamenom ( došao brodom iz Brača) UPOLA manje kvadrature (450), pa cijela priča koštala cca. 1 US $. ( istina pred 15g.) Žena mu tada platila apartman na Floridi od 150 m2 ; 1,5 US $.

  • STorm5 29.02.2020.

    Lijepo, cisto, prostrano, puno svjetla i bez suvisnih detalja. Bas s ukusom namjesteno.

  • user_412275 29.02.2020.

    I ja mogu imat takvu unutrašnjost tako da stavim takve tapete na svaki potreban zid🤣🤭 ... Ovo prvo sam i pomislila da je tapetaaa...🤭🤭🤭🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare