To je to što me zanima!

Mlada mama svima pokazuje kako izgleda bez zuba, počeli su joj ispadati već u 22. godini

Alicia iz New Yorka izvadila je zubne proteze i pokazala kako izleda bez njih. Objasnila je da je u prvoj trudnoći pretrpjela ekstremni gubitak kalcija zbog čega su joj zubi sami počeli ispadati
Vidi originalni članak

Alicia, 36-godišnja mama iz New Yorka je odlučila javno progovoriti o gubitku zuba tijekom trudnoće, pa je i pokazala kako izgleda bez proteze.

POGLEDAJTE VIDEO: Koja hrana utječe na boju zubi?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objasnila je da sada mora nositi proteze zbog karijesa koje je dobila tijekom trudnoće i podijelila video kako vadi zubne proteze. 

- Danas sam ovdje da vam pokažem kako izgledam sa ili bez, jeste li spremni? - rekla je u videu.

Pozirajući sa zubima, Alicia je potom uklonila i gornju i donju protezu i rekla: 'Pokrenimo trend, želim svima pokazati kako smo seksi i kako lijepo izgledamo sa ili bez proteza.'

Alicia, koja je na TikTok-u poznata kao @princxssglitterhead, na svojem kanalu dijeli slične priče te je otkrila da je zube izgubila prije 15 godina kad je bila trudna sa svojom prvom kćeri. 

- Mislim da se nisam pravilno hranila. Nisam toliko obraćala pažnju na zdravlje. Dakle, kćer mi se morala boriti za vitamine i minerale koje su joj trebale za razvoj, a ja nisam bila svjesna da mi toliko toga u tijelu manjka... najviše kalcij - objasnila je. 

Alicia je pretrpjela ekstremni gubitak kalcija, što je dovelo do toga da su joj zubi postali 'šuplji i krhki iznutra i na kraju joj je dosta njih i ispalo'.

Objašnjava u daljnjim videozapisima podijeljenim na mreži da nije bila svjesna da je 'genetski predisponirana na ekstremni gubitak kalcija' tijekom trudnoće.

- U ranom djetinjstvu nisam imala karijesa sve do svoje 18. ili 19. godine, ništa ... Udala sam se kad sam imala 20 godina, a prvo dijete smo dobili kad sam imala 21. Zubi su mi tad počeli propadati i otad sam počela imati velike probleme s njima.

- Izvana se to nije jako vidjelo, ali kad su mi zubi počeli otpadati, to je bilo strašno! Beba je jednostavno uzela sav kalcij od mene - objasnila je. 

- Kad sam s 24 godine dobila drugu kćer, nakon te trudnoće odlučila sam uložiti 10.000 dolara (62 tisuće kuna) u spašavanje gornjih zuba i napravila sam potpunu restauraciju - ispričala je.

- Išla sam zubaru svaki tjedan cijelu godinu... Nakon devet godina jedan od mostova je propao i morala sam sve vaditi van. Realno, bila sam spremna za proteze pa sam ih dala napraviti - objasnila je. 

OSJETLJIVE PROMJENE 11 ranih znakova trudnoće: Prvi simptomi ovise od žene do žene

Njezin video je brzo postao jako popularan na TikTok-u, a javile su joj se i druge mame s tim problemom. 

- Da, molim vas više shvatite da i mladi ljudi nose zubne proteze - napisala je jedna žena u komentarima. 

- Kao stomatološki asistent mrzim kad vidim koliko nošenje proteza utječe na samopoštovanje mojih pacijenata. Tako ste lijepi. Bravo - napisala je druga žena. 

POGLEDAJTE NJEN VIDEO:

@princxssglitterhead

Reply to @magicjuanontv ##smiling ##denturechallenge ##smilewithoutteeth ##smilewithtiktok ##tiktoktherapy ##toothlessprincess ##DoritosDuetRoulette ##fypシ

♬ Hislerim - Serhat Durmus

- Hvala vam što ste tako stvarni. Naše pravo autentično 'ja' treba slaviti - napisao je jedan muškarac.

- Voljela bih imati tvoje samopouzdanje. Nosim proteze, ali nikad nisam dopustila ni da me muž bez njih vidi, a kamoli netko drugi - napisala je jedna komentatorica. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nap 07.05.2021.

    Mogla je staviti umjetne

  • 07.05.2021.

    fuj stvarno,tako se pokazivati

  • 07.05.2021.

    visestruka korist za muza kad ode u krevet i skine protezu...za oralac stvorena 😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare