To je to što me zanima!

Mladoj Cindy Crawford govorili da mora maknuti madež s lica

Jedna od originalnih supermodela iz devedesetih poznata je i po svom madežu kojeg ima iznad usne i dok je danas to prepoznavljivi dio njezine ljepote, na početku karijere to nije bilo tako
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Platforme i midi suknje super su proljetna formula J. Albe

Cindy je prva snimanja, tijekom osamdesetih, odradila kao mlada djevojka kojoj su govorili da makne poveći madež s lica, a britanski ga je Vogue čak obradom maknuo s covera, objavio je Daily Mail.

Cindy se ove činjenice prisjetila u razgovoru s Naomi Campbell, još jednom manekenkom koja je vladala scenom u devedesetima. Njezin madež nije voljela ni Cindyna sestra, zvala ga je - ružni znak.

NOSI SE POSTELJINA I Dean Kotiga ga nosi: Jastuk kao haljina za izolacijski chic

- Prvo sam radila naslovnicu za britanski Vogue, čini mi se da ju je snimao David Bailey, prije nego sam radila cover za američko izdanje. Na britanskoj naslovnici su ga čak i maknuli. I prije su mi govorili, da ako se želim baviti manekenstvom, da maknem taj madež, a moja sestra ga je prozvala ružnim - prisjetila se Cindy.

TORBA ZA SVE Praktičan ruksak: S vojničkih leđa na scenu chic dodataka

- Isto su mislili u mojoj prvoj agenciji u Chicagu, više se niti ne sjećam kako se zvala. Moja je mama komentirala da možemo maknuti madež, ali ne znamo kako će izgledati ožiljak - ispričala je manekenka.

Na koncu je upravo radi tog detalja na licu postala prepoznatljiva, osim po naravno, izuzetnoj klasičnoj ljepoti i raskošnoj kosi.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Platforme i midi suknje super su proljetna formula J. Albe

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • teaa 09.04.2020.

    Predivna bila i ostala

  • retita🦋 08.04.2020.

    Svatko od nas ima nešto po čemu se izdvajamo iz mase-slatke male nesavršenosti.I obično je to problem samo nama.Svi drugi vide neku draž u tome,zaljube se,postane dio koji ih je privukao i ne pušta ih da odu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare