To je to što me zanima!

Mladoženja pisao Stožeru: Zbog vaših mjera svadba je propala!

Mladoženja iz Karlovca koji je svoje subodnosno 'DA' trebao reći  u subotu 17. listopada napisao je ogorčeno pismo Stožeru civilne zaštite Karlovačke županije, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Centru 112
Vidi originalni članak

U mailu koji je poslao na tri adrese se žali na nove mjere zbog korone, a koje se odnose na vjenčanja.

Njegovo pismo je prenio i KAportal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Ženim se ovaj vikend i čitam vaše novodonesene mjere za svadbene svečanosti. Iskreno me zanima je li itko od vas bio na barem jednoj svadbi, kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj se ne smije plesati - napisao je na početku maila mladoženja.

Dodao je da je dolazak otkazalo 60 posto starijih uzvanika pa da tako na vjenčanje dolazi samo uži krug obitelji i prijatelja koji su i tako svakodnevno u kontaktu.

Ogorčen je jer on i njegova zaručnica već imaju kupljeno cvijeće, naručene kolače, hranu i piće kao i postavljeni šator. Pita se tko će mu podmiriti sve te troškove.

- Molim vas lijepo tko će podmiriti sve te troškove, jer s vašim mjerama sve to možemo baciti - pita se ovaj nepoznati mladoženja.

Na kraju je zamolio za razumijevanje.

- Molim vas za zdrav razum, jer ćemo svi psihički oboljeti - zaključio je mladoženja.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kova3333 18.10.2020.

    A i "stožer" se može otkazati,nisu oni bogomdani

  • Marija Magdalena 💓💓 17.10.2020.

    Korona nije jučer došla...tako da...vjenčajte se a svadba se lako napravi kad budu uvijeti...sve se moglo otkazati ...

  • ficko-klicko 17.10.2020.

    Nas su pripreme i kaparenje do sada kostali preko 20 000 kuna a da ne govorim koliko je dana potroseno za planiranja i dogovaranja, slanje pozivnica i ostale gluposti... odgodili smo svadbu za iducu godinu kao i gotovo svi ostali, a ako i iduce godine budu iste mjere ne znam kako ce to sve zavrsit....

Komentiraj...
Vidi sve komentare