To je to što me zanima!

Mnogi ljudi ne znaju koliko im partner zarađuje i ima li dugove

Čuvanje informacija o zaradi može imati štetan učinak na financijske odluke, ali i na vezu. Četvrtina vjeruje kako partner nema dugova, ali i priznali su kako bi prekinuli vezu da doznaju suprotno
Vidi originalni članak

Samo 56 posto parova zna visinu dohotka vlastitog partnera. Žene češće znaju koliko zarađuju njihovi supružnici nego obrnuto - 60 posto žena se tako izjašnjava, dok svega 52 posto muškaraca zna iznos plaće svoje bolje polovice.

Mnogi parovi srame se govoriti o financijama, što je jedna od životnih prekretnica, poput zajedničkog useljavanja, zaruka i planiranja djece.

Rezultati su to istraživanja britanske kreditne agencije Noddle provedenoga na 2000 ljudi. Manje od dvije trećine raspravljalo je o novcu prije zajedničkog života, a samo četiri od deset ispitanika priznaju da su razgovarali o financijama nakon saznanja da očekuju prinovu, piše Daily Mail.

UVIJEK JE TU... 5 razloga zbog kojih trebate biti zahvalni što imate stariju sestru

Četvrtina vjeruje kako partner nema dugova, ali i priznali su kako bi zasigurno prekinuli vezu da doznaju suprotno. Dok se čuvanje informacija o zaradi čini kao iskušenje, ono također može imati štetan učinak na financijske odluke, ali i na vezu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare